spavatch Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 UWAGA - PILNE :!: Zwracam sie z prosba do ludzi posiadajacych archiwalne numery czasopisma GT. Bardzo potrzebuje numeru 9/2000 a konkretnie jednego artykulu z tego numeru (dobre skany duzej rozdzielczosci). Jesli ktos z Was ma to wydanie - bardzo prosze o kontakt :!: Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Naprawde nikt nie ma tego magazynu?? :( Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 a na szybko ci to potrzebne, bo mam dojcie ale muse sie umowic i moze da sie zalatwic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 No mozliwie jak najszybciej ale nie jest to sprawa zycia i smierci, po prostu jest tam artykul dosyc dla mnie wazny i chcialbym go dostac. Szukalem na innych forach ale nikt nie ma :(. Tylko zasadnicze pytanie - masz skaner? Bo wlasnie w takiej formie byloby pewnie najlatwiej to zalatwic, wiesz, dobrej jakosci skany, gdzies 1700x2500, spakowane rarem, byle nie 3.0 ;). Z gory dzieki za pomoc :!: Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 P.S. To autko na Twojej focie to BMW M1? Czy Lamborghini Jalpa? Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 No mozliwie jak najszybciej ale nie jest to sprawa zycia i smierci, po prostu jest tam artykul dosyc dla mnie wazny i chcialbym go dostac. Szukalem na innych forach ale nikt nie ma :(. Tylko zasadnicze pytanie - masz skaner? Bo wlasnie w takiej formie byloby pewnie najlatwiej to zalatwic, wiesz, dobrej jakosci skany, gdzies 1700x2500, spakowane rarem, byle nie 3.0 ;). Z gory dzieki za pomoc :!: Pozdr... podaj mi strony ewentualnie jaki artykul i postaram ci dac odpowiedz do czwartku kiedy i czy bede mial. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 P.S. To autko na Twojej focie to BMW M1? Czy Lamborghini Jalpa? Pozdr... i tu sie mocno dziwisz, to jest prototyp poloneza sport, jak chcesz moge przeslac dzjecie w troche wiekszej rozdzielczosci.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vedmin Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 ja chce to obaczyć, podaj na maila Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 ja mam numer 9/2000 podaj jaki artukluł ci zeskanować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 Wiadomosc poszla na priva. Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...