kacperpk Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Witam kupiłem ostatnio na allegro płyte i procesor Płyta Asus a7n8x rev 2 ( i tu nie wiem czy deluxe ponieważ płyta posada posiada sb MCP-T lecz w programach informujących pisze MCP2 co jest grane ? :/) czy mozliwe jest ze do płyty deluxe wgrany byłby bios z wersji podstawowej?? procesor: XP 2000+ Athlon XP-M (mobilny), zasilanie 1.45V, model AXMH2000FQQ3C no i w tak złożonym srzęcie nei moge ustawić czestotliwości magistrali na więcej niż 100MHz no niby w biosie widnieje 133MHz ale to tylko wirtualna liczba nie mająca nic wspólnego z rzecywistością. mnożnik ustawiam bez problemu. co do ustawienia tej częstotliwości zaznaczam ze nei jest to zle ustawiona zworka na płyci ejuż to sprawdziłęm. W czym może być problem bo jestem załamany prosze o pomoc z góry dziękuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Przecież ta płyta jest na NF2 to co ty chcesz ustawiać fsb zworkami :blink: przeczytaj to: http://www.benchmark.pl/r.php?file=http://...orce2/abit.html spox test ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperpk Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 jest jedna zworka i słuzy ona do zblokowania magistrali na 100 Mhz ( dla wolnych procesorów dlatego wspoomniałem o tej zworce. nadal nie udało mi sie ustawić tej magistrali :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Witam kupiłem ostatnio na allegro płyte i procesor Płyta Asus a7n8x rev 2 ( i tu nie wiem czy deluxe ponieważ płyta posada posiada sb MCP-T lecz w programach informujących pisze MCP2 co jest grane ? :/) czy mozliwe jest ze do płyty deluxe wgrany byłby bios z wersji podstawowej?? procesor: XP 2000+ Athlon XP-M (mobilny), zasilanie 1.45V, model AXMH2000FQQ3C no i w tak złożonym srzęcie nei moge ustawić czestotliwości magistrali na więcej niż 100MHz no niby w biosie widnieje 133MHz ale to tylko wirtualna liczba nie mająca nic wspólnego z rzecywistością. mnożnik ustawiam bez problemu. co do ustawienia tej częstotliwości zaznaczam ze nei jest to zle ustawiona zworka na płyci ejuż to sprawdziłęm. W czym może być problem bo jestem załamany prosze o pomoc z góry dziękuje. zmiana biosu na jakis modowany ? ten proc nie jest przeznaczony pod to mobo dlatego moze swirowac ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 (edytowane) Ten konfig to z góry jest na świrowanie skazany!!! Zmień mobo :twisted: !!! Edytowane 8 Listopada 2005 przez mrjeremiasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperpk Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 właśnie już pracuje nad zmianą płyty, co dobrego i we wmiare podobnej cenie możecie mi polecić? Z góry dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...