FumFel_20 Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Witam. ostatnio u znajomej jadłęm kiełbase z czosnkiem.Znaczy czosnku prawie nie było tylko było czuć.Poprostu trzeba go dodać do smarzenia ale na chwile i w odpowiednim momencie zeby sie nie spalil tylko soki uwolnił i dał zapach kiełbasie.Oso chodzi? :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 (edytowane) mozesz kupic "sól czosnkową" lub "aromat czosnkowy" lub jesli zetrzesz spora ilosc czaosnku, i pozostawisz na jakis czas, to pusci sok, i samym sokiem mozesz sobie kieblaske polac delikatnie, nic sie nie przypali bo niebedzie co ! ;] lub przed smazeniem, natrzec kielbase przyrumienionym czosnkiem ;] wiem wiem , jestem kozak ;] Edytowane 6 Listopada 2005 przez MARIOSKARPA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulleto Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 (edytowane) Hah i za to jestem wdzieczny Panu Robertowi Maklowiczowi ze tak konsekwetnie edukuje narod w tej dziedzinie Jesli chodzi o czosnek zbytnie zbrazowienia powoduje ze smak robi sie mocno gorzki Czosnek nalezy dac w ostatniej fazie, podobnie zachowuje sie cebula wraz z wydluzeniem czasu smazenia lagodnieje. Edytowane 10 Listopada 2005 przez Bulleto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 ja sie edukowałem sam ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulleto Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 ja sie edukowałem sam ;]A nie w szkole potocznie zwanej musztarduwka ;) w moim miescie .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 no w szkole w szkole ;] ciekawe o kore miasto chodzi ;] ja skonczylem Z.S.Gastronomicznych nr 1 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulleto Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 Poznan, wsumie to zaluje ze nie poszedlem do tej szkoly bo po latach widze, ze dobrze tam uczyli .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...