Skocz do zawartości
maro25

Ocencie To!

Rekomendowane odpowiedzi

Ocena 1/10 za chęci, ale ty wygląda strasznie. Kodowanie leży i się przewraca na boki... Przecież to 0 estetyki ! ! !

Pozatym ile chcesz tych tematów o swoim blogu tworzyć: "Ocencie To!", "Ocencie Ten Blog!", "Ocencie Ten Blog!"...

Lekka przesada ! ! !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem że jesteś młody, i w ogóle. Że blogi dla Ciebie są super fajne, bo to szczyt Twoich mocy twórczych w obecnej chwili, ale mam prośbę (no, kilka ):

Poświęć parę lat na naukę polskiego.

To Ci pomoże w przyszłości nie robić błędów na stronach www.

Poświęć parę lat na naukę angielskiego.

To Ci pomoże wejść na stronę o której powiem później.

Naucz się HTMLu

To Ci pomoże tworzyć normalne strony www. Pomoże Ci poczytanie tej strony i stosowanie się do jej zaleceń.

» Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... «

Ostatnia rada, najważniejsza.

Daj sobie spokój z blogami na jakiś czas. To jest taki wymysł, który podobno ma pomagać zwykłym ludziom zaistnieć w Internecie. Niestety, jak widać na Twoim przykładzie, oraz dużej liczbie innych (starszych i młodszych) internautów, nie spełniają one swojego zadania i stały się symbolem czegoś beznadziejnego.

Pozdrawiam i życzę szczęścia w przyszłej pracy webmasterskiej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zjechali Cie za bloga, a ja zjade za cos innego.. ;)

Temat nieregulaminowy, powinienec podac w ni cos konkretnego..

Jak juz dajesz linka, to powinien byc on kilkany.. wiesz dlaczego? Bo niektórym nie chce sie go kopiowac, aby otworzyc...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:) Podstawy znasz, zreszta Panowie on 14 lat ma a czepiacie sie, w tym wieku lepszych stronek pewnie tez nie robiliscie.. Dawaj mlody dobrze ze sie interesujesz moze cos kiedys w przyszlosci z tego bedzie tylko tematyka i ortografia...mmmmm

Mhm... w tym wieku WWW dopiero raczkowało, a rządziła przeglądarka Mosaic :lol:

Nie miałem komputera a Internet w szkołach był rzadkością. Ba... komputery w szkołach były rzadkością :lol:

Ja go, broń Boże, nie krytykuję za to że coś robi, tylko za to że robi to źle. A im wcześniej sobie uświadomi co robi źle, tym szybciej (mam nadzieję) te błędy poprawi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Brzydkie to to :( fuu Nieczytelne, rozjechane. Blogi sa niemodne

Zrob o nim (sonicu) stronke, nie przeladowana grafika, popracuj nad jezykiem (cyt:pretkosc itd !!) W wieku 14 lat robilem duzo lepsze stronki, tymbardziej jest to wazne ze mnie to zbytnio az tak nie rajcowalo i nie zajmuje sie tym juz dzis - lepiej posiedz troche dluzej nad jakims projektem - nie wazna jest przeciez tak do konca data publikacji...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi