clooney Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Hej, koledzy nie wiecie może gdzie można znależć dokładne wymiary tych blaszek :?: (no wiecie , Lubin miedzią stoi...) :idea: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clooney Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2002 łeeee...brak zainteresowania :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2002 jak ja napisalem ze chce zrobic to ludkowie odeslali mnie do sklepu :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Cytat Hej, koledzy nie wiecie może gdzie można znależć dokładne wymiary tych blaszek :?: (no wiecie , Lubin miedzią Teraz mam na CPU :) ale wymiary są procesora, a wysokość - to wysokość rdzenia CPU :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clooney Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Najprościej by było ze schematu, chyba... :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 4 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2002 Lisek jaki ty dowciapny jestes Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 10 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2002 Ja bym sie nie odwazyl nalozyc na proca CopperShima wlasnej roboty, szkoda proca spalic jesli cos nie wyjdzie :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 10 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2002 Cytat Ja bym sie nie odwazyl nalozyc na proca CopperShima wlasnej roboty, szkoda proca spalic jesli cos nie wyjdzie :wink: no tak , fajny interes : sfajczyc proca za kilkaset zeta, zamiast kupic coppershima za 18 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 10 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2002 Ludzie lubią ryzyko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 11 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2002 Niektórzy aż za bardzo........ a robienie własnego Cooper shimma to moim zdaniem paranoja jak można go mieć za 18zł inie obawiać się o dalsze życie proca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2002 e tam ja wole kupic za 18zl i byc pewnym na 100% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...