Wosiu Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 (edytowane) Witam mam problem. Czasem zawiesza mi sie komp, gdy sie to stanie swieci sie ciagle led od dysku, po restarcie nadal sie swieci i nie chce sie komp odpalic. Wydaje mi sie ze jest to dysk albo zasilacza, tylko wlasnie nie wiem dokladnie co. Co o tym myslicie? Bo nie wiem co zmienic. Cfg taki jak w sygnaturce. Szukalem takiego tematu ale nie udalo mi sie znalesc. Edytowane 6 Listopada 2005 przez Wosiu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scazi Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Na poczatek odkrec kompa i zobacz czy pomoze. pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wosiu Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 (edytowane) Nie dodalem ze kompa jest odkrecony. Czasem jak odpale kompa tez tak jest dosc rzadko sie to pojawia sie ale wole wiedziec co jest nei tak, i jakby co cos z tym zrobic. Chyba ze to wina timingow pamieci? Szyna def 333 jest a timingi z sygnaturki i napiecie. Procek nie krecony. Edytowane 6 Listopada 2005 przez Wosiu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 odłącz i podłącz zasilanie dysku jak pomoże sprawdź wtyczkę zasilania dysku czy nie jest luźna czy nie ma wypalonych styków czy styki nie są wyrobione Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wosiu Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 No wlasnie chyba moga byc bo strasznie luzno wchodzi w dysk molex, czasem jak tak sie stanie zmieniam molexa i jest ok. hmmm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuDa_86 Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Podoginaj sobie molexy... znaczy sie piny w nich. Pomaga przy "luźnych" wtyczkach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...