xyzdio Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Mam dziwny problem z kompikiem ... a mianowicie gdzieś tak po 3-4 minutach grania w q4 (w fearze jest ok a on przeciez jest na tym samym enginie) monitor traci sygnał i się wyłącza, dźwiękówka łapie zwisa (ciągle ten sam sound zapodaje). Wtedy musze wyłączyć i włączyć kompa żeby było ok :/ reset nic nie daje :/ w kompie nie mam nic podkręconego co najwyżej potoki i vertexy w grafie odblokowane. Mój sprzęt: 6800le@gt (wersja agp) 1gb ddr gail 2,5cl 400mHz a64 3.0 P.S. Wydaje mi się że grafa ma za małe napięcie ... ale boje się jej zwiększyć w biosie napięcie na szynie ponieważ już raz tak załatwiłem jednego 6800le (zachciało mi się testować możliwości tej karty ;) ) Z góry thx za pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Jaki zasilator :>? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xyzdio Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Chieftec (GPS-400AA-101A) 400W Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Tylko q4 tak się dzieje :> Na innych grach jest ok :>? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xyzdio Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 w q4 tak robi i w age of empires 3 (z tym ze rzadziej ... gdzieś tak raz na godzine) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Spróbuj zmienić stery grafiki na inne. Jeśli masz nf3 to wyłącz fastwrites i ewentualnie sidebanding Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Stery do płyty gł :>? Nic się nie przegrzewa np: proc karta graficzna chipset od płyty gł :>? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xyzdio Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 fastwrites wyłączone mam a co do temperatury ... hm... wątpie proc ma 26-28 stopni celcjusza a grafa 52-56 ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 a z sterami wkońcu próbowałeś coś wkońcu zrobić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xyzdio Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 stery ... od grafy najnowsze i od chipsetu też ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1okonek Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 A Doom jak Ci chodzi? Bo Q4 jest robiony na Doomie ,a nie na FEAR!.Poza tym najnowsze nie zawsze znaczy najlepsze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 zmień stery na grafie na 77.72 lub 77.77 (najlepsze i polecane). Na tych najnowszych to czasem może być niezła jazda (niekoniecznie dobra ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xyzdio Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Wróce ze szkoły to będe kombinować ... Co do dooma chodzi ok, nie mam z nim żadnych kłopotów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xyzdio2 Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 (edytowane) Kurcze nadal mam ten problem :/ zmieniałem już wszystko stery,taktowania,potoki,ustawienie w biosie,napiecie w biosie od karty ciagle to samo :( jedynie do czego doszlem to to ze na rozdzielce 640x480 te gry dzialaja OK (ut2k4,toca3 etc.) Można coś kombinować ? czy już lepiej karte na gware oddać ? P.S. Jak myslicie ile moge dostac za ta karte jesli jest taka trefna :/ (ciagle ma gware kupilem jak w sierpniu 2005) ? Edytowane 27 Lutego 2006 przez xyzdio2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...