BuBu Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Poszukuje jakiejś dobrej książki do corelDRAWA. Może ktoś z forumowiczó miał kontakt z dobrą książką o CoreluDRAW-zaznaczam ze chodzi mi tylko o samego DRAW (inne komponenty pakietu mnie nie interesują). Posiadam juz jako taką wiedze nt. programu ale chcialbym nauczyc sie czegos wiecej ;]. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eskan Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 http://helion.pl/search.cgi?szukaj=corel&x=33&y=11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 A po co wydawac dodatkowe pieniadze :blink: :?: Nie lepiej skorzystac z samouczka w corelu :?: Ja z niego wszystkie pierwsze godziny spedzilem, i naprawde mi pomogl, + zaoszczedzilem kase, nie kupujac dodatkowej makulatury. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...