Skocz do zawartości
Linoge

Jak Zmienic Avatara ?

Rekomendowane odpowiedzi

Jak tego dokonac probowalem w ie, operze 8.5 fajerke wylaczalem, efekt byl jeden obecny zostal przeskalowany do rozmiarow tego na ktory chcialem zmienic

jakies idee ?

tak korzystalem z panelu zmien avarta aktualizuj itd tylko czemu to nie dziala ? czy proxy jest temu winne ?

Edytowane przez Linoge

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oczyscilem pamiec podreczna reset zeby ram tez wykluczyc :| i dalej mam harisona :/ ominolem przegladarki totalcmd i mam mange :| transparetne proxy winne ?

btw nie mozna by zamiesci odpowiednich informacji w panelu kontrolnym ? jakis maly dopisek o tych przypadlosciach ?

Edytowane przez Linoge

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no wlasnie to robilem :|

Dołączona grafika

a w odpowiednim folderze opery moge zarowno znalezc mange jak i starego avarta po uprzednim usunieciu cache (bezposrednio z dysku przez totalcmd oraz z poziomu opery ) i odswiezeniu strony

Edytowane przez Linoge

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dalej to samo chyba ze jest jeszcze jakis cache o ktorym nie wiem

... program files\opera\profile\cache4\ usunalem pliki z tego katalogu w d&s nie widze nic z opery jeszcze common files przegrzebie .. :/

Edytowane przez Linoge

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

po zalogowaniu dalej to samo ... no ale wlasnie probowalem ie i mam w nim to samo przeciez obie przegladarki nie maja wspolnego cache no nie ? wiec cos przed nimi podaje mi tego avarta ;|

Edytowane przez Linoge

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://forum.purepc.pl/uploads/av-15283.jpg <---- to w adresie przeglądarki w nowym oknie. Potem odśwież (f5, ctrl+f5).

Jak nie pomoże, to może ci to trzymać w cache serwera na lanie (o ile masz lan).

Acha. I jeszcze coś. Pisz proszę AVATAR nie AVART.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...