Linoge Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 (edytowane) Jak tego dokonac probowalem w ie, operze 8.5 fajerke wylaczalem, efekt byl jeden obecny zostal przeskalowany do rozmiarow tego na ktory chcialem zmienic jakies idee ? tak korzystalem z panelu zmien avarta aktualizuj itd tylko czemu to nie dziala ? czy proxy jest temu winne ? Edytowane 6 Listopada 2005 przez Linoge Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 wyczyśc cache przeglądarki. było o tym już kiedyś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Wystarczy F5. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 (edytowane) probowalem az taki zielony nie jestem ;] szybka pilka co teraz przedstawia moj avart powinna byc manga nie harrison ... Edytowane 6 Listopada 2005 przez Linoge Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 to moze IPB 2.1.3 ma jakiś problem ze zmianą avatarów :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Widzem mangem... :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Jest manga. Po prostu czasem jakos tam długo forum mysli nad zniamą avatara. Ale jest dobrze więc don't worry ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 (edytowane) oczyscilem pamiec podreczna reset zeby ram tez wykluczyc :| i dalej mam harisona :/ ominolem przegladarki totalcmd i mam mange :| transparetne proxy winne ? btw nie mozna by zamiesci odpowiednich informacji w panelu kontrolnym ? jakis maly dopisek o tych przypadlosciach ? Edytowane 6 Listopada 2005 przez Linoge Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 hmm ctrl+f5 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Jest manga. Przed chwila wywalilem caly cache z O. Tobie tez polecam. EOT? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 (edytowane) no wlasnie to robilem :| a w odpowiednim folderze opery moge zarowno znalezc mange jak i starego avarta po uprzednim usunieciu cache (bezposrednio z dysku przez totalcmd oraz z poziomu opery ) i odswiezeniu strony Edytowane 6 Listopada 2005 przez Linoge Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Zamknij wszystkie okienka, wywal cache jeszcze raz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 (edytowane) dalej to samo chyba ze jest jeszcze jakis cache o ktorym nie wiem ... program files\opera\profile\cache4\ usunalem pliki z tego katalogu w d&s nie widze nic z opery jeszcze common files przegrzebie .. :/ Edytowane 6 Listopada 2005 przez Linoge Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 OMG :zonk: Czysciutki cache (kasowac recznie pliki ;] ) Logout, wylacz O, wlacz i powiedz co masz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 (edytowane) po zalogowaniu dalej to samo ... no ale wlasnie probowalem ie i mam w nim to samo przeciez obie przegladarki nie maja wspolnego cache no nie ? wiec cos przed nimi podaje mi tego avarta ;| Edytowane 6 Listopada 2005 przez Linoge Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 ja tez widze harrisona a nie mange pokazana wyzej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Ja również widze harrisona zamiast mangi. Jak zmieniałem swego avatara miałem podobne problemy, lecz trwało to krótko (nie musiałem bawić się w czyszczenie cacheu). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 http://forum.purepc.pl/uploads/av-15283.jpg <---- to w adresie przeglądarki w nowym oknie. Potem odśwież (f5, ctrl+f5). Jak nie pomoże, to może ci to trzymać w cache serwera na lanie (o ile masz lan). Acha. I jeszcze coś. Pisz proszę AVATAR nie AVART. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 (edytowane) no spoko teraz dziala :) mimo wszystko proponuje dodac w panelu male info ze moze nastapic opoznienie z zmiana avatara :) Edytowane 6 Listopada 2005 przez Linoge Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...