Skocz do zawartości
Xanagaz

Zablokowanie Komputera

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałbym, aby możliwości czegokolwiek wykonywania na komputerze były zablokowane, nie chcę czegoś a'la wyloguj i nie pozwól się nikomu zalogować. Wszystko na komputerze ma się normalnie robić, wszystkie programy mają działać, tylko, że jak włączę ten program którego szukam to on nie pozwoli na nic. Nie chcę wygaszacza Windowsowego bo ma jeden mankament, hasło takie jak do logowania. Po prostu program ma blokować klawiaturę i myszkę. I najlepiej jakby ktoś był tak mądry i zresetował komputer to aby program automatycznie się włączył i żeby tej osobie się głupio zrobiło B)

Żeby nie było to szukałem, i tam tylko jakieś blokowanie folderów dysków i innych rzeczy znalazłem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polecam program Lock On my pc, możesz ustawić hasło i jednym kliknięciem nikt Ci nic na kompie nie zrobić (pojawia sie ekran z napisem locked) Jedynie po wpisaniu odpowiedniego hasełka możesz coś zadziałać. Co ciekawe, program ma funkcję blokowania Mozliwości wysunięcia napędu xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chciałem kiedyś napisac programik który by działał w połączeniu z jakims czujnikiem, sprawdzając czy jestem w poblizu, jesli sie odale na wiecej niz 5 metrów to by blokował kompa... taki immobiliser do komputera :D

niby takie cos? ;) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=70335344

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi