CigwaYB Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Mam zamiar wymienic grafe, poniewaz w mojej nie mam TV-OUT, a jak juz wymieniac to na cos lepszego :) Chce na to wydac do 80zl Co wybrac ? GF4mx 64DDR czy Radeon 7500 ? W testach ktore ogladalem karty byly do siebie dosc zblizone, jak wyglada O/C na tych kartach ? Przy odpowiedziach prosze o uzasadnienie wybory, najlepiej jakis linki na korzysc jedej z tych graf :) Wiec co polecacie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 może cos z tego bedzie lepsze mxa nie bierz to kupa gf3 jest nawet lepsze http://allegro.pl/showcat.php?id=13035&order=t&view=gtext a jak masz kase cos z tych http://allegro.pl/showcat.php?id=13027&order=t&view=gtext Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Jap olecam GF 3, jest duzo lepszy od wszystkich śmiesznych MX... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CigwaYB Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Chodziliscie do szkoly ? Powazne braki w czytaniu ze zrozumieniem... Chce kupic karte do 80zl a dostaje link do Radkow 9600-9500 po co mi to ? -Bede grac w nowe gry na Celku 900 ? UT 2004 Zajmuje mi caly HDD a inne ? Albo dostane link do kategori na Allegro, pewnie tam kupie wlasnie grafe... -Daj link do GF3 ktorego kupie za 80zl, bede bardzo wdzieczny... "GF3 jest nawet lepsze" no co ty nie powiesz ? Tak trudno odpowiedziec na proste pytanie ? Zasugerujcie inny wybor do 80zl... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwszy Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 jeśli chodzi o tvout podobno ładniejszy obraz daje radeon. gf3ti nie jest dobrym wyborem, ponieważ nie mają podwójnego ramdaca tzn nie potrafi wyświetlić jednocześnie obrazu na tv i monitorze (klonowanie) - co mx'y już potrafią (posiadają podwójny ramdac) a nawet więcej np. wyświetlać film na tv poprzez klonowanie nakładki video, a w tym samym czasie możesz na monitorze przeglądać net, pracować w wordzie itp. Niewiem jak to wygląda w R7500... posiada dual display więc chyba podobnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Za 80zł dostaniesz radeona 9000 na allegro, a już za 90zł na pewno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 jeśli chodzi o OC mx-ów to patrz na mojego siga. tyle wyciągam z niego stabilnie bez artów, ale chłodzenie musiałem troche zmodyfikować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...