Gość Dawidsfuturx Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Jak niektózy wiedzą nvidia zaczeła stosować pamięci ddr 2 w swoich kartach gf 6600. Więc granica pomiędzy 6600 a 6600gt praktycznie sie zatarła Napewno są już tu jacyś userzy tych kart, choćby palita Więc jak możecie podajcie jak karta sie podkreca, bo reszta jest ebz zmian. Do moderatorów, prosze o nie zamykanie tematu, wiem, że jest o 6600, ale i on jest o 6600 agp, a tu jest i pci-e i troszke ejst to inne :D no wiem lałem wode, ale może coś to pomoże :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzidzion Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 niezla karta ale moja ma buga temperaturowego ponizej 30 stopni zwalnia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 Dawidsfuturx tu znajdzesz odpowiedz na swoje pytanie Klik! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość khamilek Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Kumpel wykrecił Palita na 580/850 na standardowym chłodzeniu :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...