Remi_K Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Witam! może ktoś się spotkał z czymś takim i pomoże, bo mnie już trafia... sytuacja zaczęła się bodaj od Catalystów 5.4, jeśli mam uruchomione Ati Tray Tools (aktualizuję wersję, aż do ostatniej i ciągle to samo) odpalę jakąś grę zmienią się AA i AF następuję totalny freez systemu, nawet kiedy zmienię AA i AF na samym oknie systemowym np profilem ATT tak samo. Komputer sobie chodzi, robi to co tam robił w danej chwili (np gra muzyka z ampa, gry itp) ale nie reaguje na nic, na caps lock, na magiczne trzy klawisze, na przycisk power (jest ustawiony na shut down), jedyne co pomaga to dłużej guzik power lub reset. Próbowałem inne drivery (DNA, Omegi), zawsze to samo, przed chwilą właśnie na Catalystach 5.10a (zawsze czyszczę przed aktualizacją, odinstalowuję + DC) odinstalowałem ATT, wyczyściłem rejestr z niego i zainstalowałem od nowa, to samo. Sterowniki instaluję same, bez Control Panel lub CCC. Pomóżcie, bo mi już ręce opadają, a jakoś nie chcę instalować CP lub CCC, nie dają one takich możliwości poza tym, że to wielkie molochy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 To może ati tool? Bardziej kompaktowy, a uboższy od att jedynie o parę funkcji. Tak czy inaczej- dziwne te Twoje problemy. Jeśli to nie gryzący się ze sobą soft (att i coś _innego_) to pojęcia nie mam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocurek Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 potwierdzam ,też miałem problemy przy włączonym ATT na zwykłym AT chodzi idealnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remi_K Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 To może ati tool? Bardziej kompaktowy, a uboższy od att jedynie o parę funkcji. Tak czy inaczej- dziwne te Twoje problemy. Jeśli to nie gryzący się ze sobą soft (att i coś _innego_) to pojęcia nie mam... hm jak czytam nie tylko moje (thx kocurek), a, że dziwne? sam wiem, tyle, że myślałem, że ktoś rozgryzł dlaczego i ewentualnie co z czym się gryzie... :( pare rzeczy faktycznie mam uruchomione, więc pewnie drogą eliminacji, ale chciałem skorzystać z doświadczenia innych... no i spróbuję ati toola Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...