macjek Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 (edytowane) Poprawilem dzial... mam nadzieje na dalsze wypowiedzi.... Witam zamierzam kupic pamieci (2x512)... Ktore z podanych przeze mnie pamieci beda najlepsze do OC? 1) Kingston 2x 512MB CL3 2) 2 razy Kingston 512MB CL2.5 3) GeIL 2x 512MB CL2.5 4) PDP Patriot 2x 512MB CL 2.5 5) PDP Patriot 2x 512MB CL 2.5 z radiatorami 6) TwinMos DDR 2x 512MB CL 2.5 Prosze o wskazanie jednej pozycji i uzasadnienie wyboru... z gory dziekuje. Edytowane 7 Listopada 2005 przez macjek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 (edytowane) Jak twinmos to najlepiej twister lub speedpremium, a z tych co podałeś to bramka numer 5 ;) EDIT: Numer 5 ponieważ mają radiatory i ostatnio dużo osób chwali sobie patrioty. Edytowane 6 Listopada 2005 przez Grzechu_1990 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macjek Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 powtarzam sie, ale napisze jeszcze raz... TEN temat nie za bardzo przekonuje mnie do ich zakupu... (?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 We wszystkich kompach miełem Twinmosy i nienarzekałem, więc chyba bramka nr 6... W zadnym wypadku nie bierz nr 1... (CL3) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macjek Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 (edytowane) Tak wiec wybierac pomiedzy Patriot'ami a TwinMos'ami? A Kingston i GeIL? P.S. Pierwsza pozycje juz wykreslilem :D Edytowane 7 Listopada 2005 przez macjek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Co do pozycji 1 to mam te pamięci i na 2.60V chodza na 220MHz. Jak będe miał czas to pokombinuje na wyższych taktowaniach. Jak dla mnie te pamięci zupełnie wystarczją nie zajmuje sie jakimś extreme o/c... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macjek Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 no to teraz juz sie pogubilem kompletnie :? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Słuchaj jak potrzeba Ci są pamięci do mocnego o/c to kupuj cos firmowego z radiatorami z niższym CL i wyskokim taktowaniem. Ja uznałem że nie będe bawił sie w superPI16m w 10min to kupiłme sobie zwykłe kingstony. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulleto Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 A co sadzicie na temat tych pamieci? > :rtfm: < Przyznam ze nie lapie o co chodzi z timingami jesli cokolwiek to napewno nie wstopniu by moc cos doradzic . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...