Saurius Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Wiem, że lamie ale powiedzcie mi jak mają być poprawnie włożone dwie kości ram na duall chanel na epox 8rda3i ? W te banki obok siebie (bliżej siebie) ? Czarny i fioletowy ? Czy w banki o tym samym kolorze (fioletowy) ? Dzięki :] Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falarek Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Mam to mobo więc odpowiem :D Jedną kość wkładasz w ten pojedyńczy oddalony dimm a drugą w obojetnie w który z tych dwóch leżacych obok siebie i powinien być dual B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 a instrukcja to pies jak nie masz papierowej to sciagnij ze strony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...