Skocz do zawartości
Davidcopperfield

Sylwester Na Słowacji 27xii- 2.i. 2006 Tanio

Rekomendowane odpowiedzi

Wyjazd na Słowację Vyšné Ružbachy 7 dni 27 XII 2005 (1 dzień po świętach) wyjazd z Krakowa- godziny do ustalenia; 2 I 2006 wykwaterowanie

Kwota całościowa około 450 zł- może ulec zmianie

In formacje tutaj:

http://university.thc.net.pl/index.php?sho...65533;entry1084

a Skandal studencki tutaj

http://university.thc.net.pl/index.php?showtopic=55

Do nadgorliwych moderatorów to nie jest spam tylko news nie odnosze z tego żdnych korzyści

Czy to jest wielkim przestepstwem że ktoś szuka ludzi na wyjazd? Czy juz wszyscy moderatorowie maja obsesję napunkcie spamu i wszytsko co jest informacją to jest spamem czy znaki drogowe informujace o ciekawostkach turystycznych też są spamem? Ludzie zastanówcie się już ten temat piszę po raz ósmy

Edytowane przez Davidcopperfield

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poprostu hcciałbym zebrać troszkę osób żeby móc wyjechać :) poczytaj owarunkach i się zastanów. A nowość taka że udał osieza taką cene, uważasz że mozna taniej - nic nie stoi na przeszkodzie żebyś znalazł coś podobnego o takich warunkach i w takiej cenie :)

Edytowane przez Davidcopperfield

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poprostu hcciałbym zebrać troszkę osób żeby móc wyjechać :) poczytaj owarunkach i się zastanów. A nowość taka że udał osieza taką cene, uważasz że mozna taniej - nic nie stoi na przeszkodzie żebyś znalazł coś podobnego o takich warunkach i w takiej cenie :)

spox, nie skorzystam bo byłem rok temu na Słowacji, a teraz już mam Sylwka zaklepanego, chodzi mi o to, że to nie forum na takie tematy, mogłeś wrzucić w prezentacje, oślą albo testowe, a nie na nowości :|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z drugiej strony dla moderatorow to moze byc spam. I nie ma co sie im dziwic.

Oferta jest godna uwagi przyznam , ja z koleji juz mam zaklepanego Sylwka :)

Zycze powodzenia w zebraniu dobrej ekipy ;)

Edytowane przez Devil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi