Davidcopperfield Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 (edytowane) Wyjazd na Słowację Vyšné Ružbachy 7 dni 27 XII 2005 (1 dzień po świętach) wyjazd z Krakowa- godziny do ustalenia; 2 I 2006 wykwaterowanie Kwota całościowa około 450 zł- może ulec zmianie In formacje tutaj: http://university.thc.net.pl/index.php?sho...65533;entry1084 a Skandal studencki tutaj http://university.thc.net.pl/index.php?showtopic=55 Do nadgorliwych moderatorów to nie jest spam tylko news nie odnosze z tego żdnych korzyści Czy to jest wielkim przestepstwem że ktoś szuka ludzi na wyjazd? Czy juz wszyscy moderatorowie maja obsesję napunkcie spamu i wszytsko co jest informacją to jest spamem czy znaki drogowe informujace o ciekawostkach turystycznych też są spamem? Ludzie zastanówcie się już ten temat piszę po raz ósmy Edytowane 6 Listopada 2005 przez Davidcopperfield Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 a co to za nowość? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davidcopperfield Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 (edytowane) Poprostu hcciałbym zebrać troszkę osób żeby móc wyjechać :) poczytaj owarunkach i się zastanów. A nowość taka że udał osieza taką cene, uważasz że mozna taniej - nic nie stoi na przeszkodzie żebyś znalazł coś podobnego o takich warunkach i w takiej cenie :) Edytowane 6 Listopada 2005 przez Davidcopperfield Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Poprostu hcciałbym zebrać troszkę osób żeby móc wyjechać :) poczytaj owarunkach i się zastanów. A nowość taka że udał osieza taką cene, uważasz że mozna taniej - nic nie stoi na przeszkodzie żebyś znalazł coś podobnego o takich warunkach i w takiej cenie :)spox, nie skorzystam bo byłem rok temu na Słowacji, a teraz już mam Sylwka zaklepanego, chodzi mi o to, że to nie forum na takie tematy, mogłeś wrzucić w prezentacje, oślą albo testowe, a nie na nowości :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 (edytowane) Z drugiej strony dla moderatorow to moze byc spam. I nie ma co sie im dziwic. Oferta jest godna uwagi przyznam , ja z koleji juz mam zaklepanego Sylwka :) Zycze powodzenia w zebraniu dobrej ekipy ;) Edytowane 7 Listopada 2005 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Słowacja ? :blink: Ciekawa oferta ale wole spędzi w kraju... ciekawiej ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davidcopperfield Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Przejrzyj ofertę, zobacz warunki i wtedy podejmij decyzję , tam są gorące źródła i bliskość wyciągów narciarskich 400m Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...