Source Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Mam karte SiS M760GX i podczas jej testow pisze mi ze nie mam akceleratora 3d. Czy jest mozliwosc zainstalowania jakis sterownikow/programow/czegokolwiek zeby to zmienic ? Wszelkie uwagi mile widziane, bo nie za bardzo znam sie na rzeczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Yankee Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 a co to za laptop? Acer 3000 ? sterowniki masz tutaj... wielu osobom wlasnie to pomoglo: http://mobilerev.pixelart.com.pl/?mode=karta&ID=126 (szukaj na samym dole strony) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Source Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Mam Asusa A6U5002. Do tej stronki też dotarłem ale niestety zainstalowanie najnowszych strerowników i najnowszego biosa(oczywiście do mojego sprzętu :)) nic nie pomogło. Może jakieś inne sugestie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...