Skocz do zawartości
Gość

Wydzielenie forum WC ze sprzętu

Czy jestes za utworzeniem odrebnego forum dotyczacego tematyki chlodzenia wodnego ?  

1. 1. Czy jestes za utworzeniem odrebnego forum dotyczacego tematyki chlodzenia wodnego ?

• Tak
      125
    • Nie
      17

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie.

Co sądzicie o tym pomyśle ?

Osobiście uważam że pomogło by to w wyszukiwaniu i przeglądaniu wcześniejszych postów - a ostatnio widzę że najczęstszą odpowiedzią jest obrazek ze wskazaniem opcji "Szukaj" :)

Można by (jak sądzę) przenieść na nowe forum wszystkie wcześniejsze wątki na w/w temat, i ew. przenosić nowe utworzone przez niezorientowanych np. na sprzęcie, podkręcaniu....

Temat jak widać jest dość popularny, codziennie po parę nowych wątków dochodzi...

Przy odrobinie wysiłku moderatorów przedsięwzięcie to ma szanse odnieść sukces, a zalety są chyba dość oczywiste...

Proszę o rozpatrzenie "za" i "przeciw" w tym wątku, rzeczowa dyskusja mile widziana :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak jak mowilem na PW:

- testowalismy podzialy na samym poczatku i byla kiszka totalna ludzie nie patrzyli i pisali i tak na Podkrecanie "bo tu zaglada najwiecej ludzi" ®

- przesunac wszystko zwiazane na forum? Zartujesz. W bazie jest 180 tysiecy wiadomosci w ponad 15 tysiacach watkow. Naprawde moderatorzy i bez tego ledwo sie wyrabiaja a to co proponujesz to raczej jakis chory koszmar

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

- testowalismy podzialy na samym poczatku i byla kiszka totalna ludzie nie patrzyli i pisali i tak na Podkrecanie "bo tu zaglada najwiecej ludzi" ®

Byc moze rozdrobniliscie zbytnio zblizone do siebie zagadnienia.

Mysle ze temat WC na tyle sie wyroznia z innych ze warto jednak sprobowac.

Po stworzeniu forum wystarczyloby np. przykleic na podkrecaniu topic

"Chlodzenie wodne -> osobne forum" i zalatwiloby to sprawe. Pozniej juz

ew. pomylkowe watki moderator by przenosil... Ludzi trzeba troche wycwiczyc, to tak jak ze zwierzetami :wink:

Pomysl tez o zaletach ....

- przesunac wszystko zwiazane na forum? Zartujesz. W bazie jest 180 tysiecy wiadomosci w ponad 15 tysiacach watkow. Naprawde moderatorzy i bez tego ledwo sie wyrabiaja a to co proponujesz to raczej jakis chory koszmar

O ile sie orientuje to baza chodzi na jakims SQL'u, czyz nie ?

Sa 2 wyjscia:

1) Recznie (z opcji na forum or sth.) przeniesc watki z x dni wstecz, tak jak pewnie normalnie to robicie.

2) Wylapac watki zapytaniem i zrobic to z automatu po calosci.

W razie czego sluze pomoca w kazdym z przypadkow, przy zrobieniu calej akcji. (A jesli chodzi o SQL'a i bazy to zyje z tego).

P.S.

Dlaczego wycieliscie moje ogloszenie o tej ankiecie z forum o podkrecaniu ? Bez tego jak widac zaglada tu tyle ludzi ze ho-ho.

Przydalo by sie raczej przykleic je a nie wywalac bez ostrzezenia....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

> O ile sie orientuje to baza chodzi na jakims SQL'u, czyz nie ?

tak

> 1) Recznie (z opcji na forum or sth.) przeniesc watki z x dni wstecz,

> tak jak pewnie normalnie to robicie.

To ciagle tysiace watkow

> 2) Wylapac watki zapytaniem i zrobic to z automatu po calosc

I znowu bedzie ze autmat cos zle zrobil, inaczej sie nazywal temat watku, on nie chcial zeby ten post byl przesuniety itd itp. Niestety tacy sa ludzie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

> 1) Recznie (z opcji na forum or sth.) przeniesc watki z x dni wstecz,

> tak jak pewnie normalnie to robicie.

To ciagle tysiace watkow

Bez przesady, idziesz spokojnie po watkach wstecz i jeden po drugim znaleziony przenosisz. Nie musi to byc od razu od zarania dziejow, wszystko hop-siup. Nie jest powiedziane ze to musi byc wszystko i ze od razu... Mozna tez zaangazowac w to stalych uczestnikow dyskusji na ten temat, jesli zechca - coby podsylali id dobrych starych watkow. Zreszta zaczeloby sie pewnie z opcji nr 2, ponizej:

> 2) Wylapac watki zapytaniem i zrobic to z automatu po calosc

I znowu bedzie ze autmat cos zle zrobil, inaczej sie nazywal temat watku, on nie chcial zeby ten post byl przesuniety itd itp. Niestety tacy sa ludzie

Nie no, nie mozna byc tak na nie od razu, widze u kolegi objawy totalnego pesymizmu :wink:

Czemu mialyby sie zmienic tematy ?

Czemu mialoby komus szkodzic ze stary temat jest w forum obok ?

Sorry, ale to troche wynajdywanie sztucznych problemow...

Nie mozna bac sie dobrych zmian, bo ktos tam ma okres i pomarudzi cos :) Rewolucja to straszna nie jest, a w razie czego biore wszystkie flame'y na siebie :) I jak juz mowilem jestem gotowy zaopiekowac sie cala operacja i poswiecic temu swoj cenny czas...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a kto powiedzial za trzeba sie wstecz cofac? i przenosic?

a gdyby tak to co bylo zostalo tam gdzie jest ja rozpoczac nowe?

sam osobiscie ze mozna by wyodrebnic wiecej watkow. dla mnie osobiscie najlepiej tematycznie podzial ulozony jest w extremepc (chociaz merytorycznie wysiadaja) - wiec moze chociaz mala ewolucja (nie mylic z rewolucja :!: :twisted: ) przydala.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktoś mógłby mi łaskawie powiedzieć dlaczego mimo moich wyraźnych próśb ktoś z uporem maniaka usuwa ogłoszenie o tym wątku z forum "Sprzęt, podkręcanie, modyfikacje" ?

Bez tego nikt tu prawie nie zagląda.

Wygląda na to że komuś chyba zależy na tym aby tak pozostało......

:x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktoś mógłby mi łaskawie powiedzieć dlaczego mimo moich wyraźnych próśb ktoś z uporem maniaka usuwa ogłoszenie o tym wątku z forum "Sprzęt, podkręcanie, modyfikacje" ?

Bez tego nikt tu prawie nie zagląda.

Wygląda na to że komuś chyba zależy na tym aby tak pozostało......

:x

"Kolego" zauwaz ze fora sa podzielone tematycznie :evil:

Zamieszczaj topiki na forach odpowiednich dla danego zagadnienia i nie zasmiecaj innych :x

A na czestotliwosc odwiedzin nic nie poradze, chociaz wydaje mi sie ze jezeli kogos interesuje forum, to powoinien tu regularnie zagladac.

Bez wzgledu jednak na to kto i ile razy tu wchodzi, prosze o niezamieszczanie watkow na nieodpowiednich forach.

Chba czytales regulamin, jezeli bedziesz go namietnie lamal, sa srodki dyscyplinarne dla takowych. :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Kolego" zauwaz ze fora sa podzielone tematycznie  :evil: 

Zamieszczaj topiki na forach odpowiednich dla danego zagadnienia i nie zasmiecaj innych  :x 

A na czestotliwosc odwiedzin nic nie poradze, chociaz wydaje mi sie ze jezeli kogos interesuje forum, to powoinien tu regularnie zagladac.

Bez wzgledu jednak na to kto i ile razy tu wchodzi, prosze o niezamieszczanie watkow na nieodpowiednich forach.

Chba czytales regulamin, jezeli bedziesz go namietnie lamal, sa srodki dyscyplinarne dla takowych.  :?

Nie musisz mnie "kolegować" od razu. Osobiście uważam za bezsens takie postawienie sprawy. 1 przyklejony temat-odnośnik (ogłoszenie) do tego wątku rzeczywiście zaśmieciłby strasznie forum, świat by się chyba zawalił.

Użytkownicy forum którzy są potencjalnie zainteresowani tą sprawą zaglądają właśnie na tamto forum, tutaj niekoniecznie (jak widać).

Moderatorzy chyba się zbytnio przejęli postawionymi przed nimi zadaniami... Zasady są dla ludzi nie dla zasad.

Stawianie sprawy w ten sposób jest równoznaczne z jej ukręceniem na samym początku...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Kolego" zauwaz ze fora sa podzielone tematycznie  :evil: 

Zamieszczaj topiki na forach odpowiednich dla danego zagadnienia i nie zasmiecaj innych  :x 

Chba czytales regulamin, jezeli bedziesz go namietnie lamal, sa srodki dyscyplinarne dla takowych.  :?

Nie musisz mnie "kolegować" od razu. Osobiście uważam za bezsens takie postawienie sprawy. 1 przyklejony temat-odnośnik (ogłoszenie) do tego wątku rzeczywiście zaśmieciłby strasznie forum, świat by się chyba zawalił.

Użytkownicy forum którzy są potencjalnie zainteresowani tą sprawą zaglądają właśnie na tamto forum, tutaj niekoniecznie (jak widać).

Moderatorzy chyba się zbytnio przejęli postawionymi przed nimi zadaniami... Zasady są dla ludzi nie dla zasad.

Stawianie sprawy w ten sposób jest równoznaczne z jej ukręceniem na samym początku...

To co uwazasz to twoja osobista sprawa.

Od oceniania naszej pracy tez nie jestes ty, tylko administracja.

Pomysl tylko o tym ze nie jestes jedynym ktory cos chce, nie tak jak wymaga tego regulamin.

Gdybysmy dla kazdego robili wyjatki, to bylby o wiele wiekszy burdel niz jest, a tego sobie nie zyczymy.

Z mojej strony to koniec dyskusji na ten temat, masz jeszcze jakies watpliwosci, zwroc sie do marco moze admini beda mieli inne zdanie.

Ja moge ewentualnie przykleic ten topic na tym forum.

over

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uważam że jest to kiepski pomysł, bo zbytnie rozdrobnienie często odwiedzanych for tylko skomplikuje sprawe...

To już obaj (?) admini wypowiedzieli się w tej kwestii negatywnie,

czy to znaczy że można se dać spokój z tym ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To już obaj (?) admini wypowiedzieli się w tej kwestii negatywnie,

czy to znaczy że można se dać spokój z tym ?

Mysle ze na razie tak. Ale moze niedlugo forum bedzie na tyle popularne, ze wiekszy podzial bedzie wymagany...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Roszcz> uwazam ze to dobra inicjatywa jest z twojej strony. uparty jestes - to tez dobrze. jednak administracja - tutejsza - nie uwaza za wlasciwe rozpatrywania "ewoluowania" obecnego forum - co widzimy obserwujac odpowiedzi operatorow. moge sie tylko domyslac rzeczy ktore nimi powoduja - wiec domyslam sie ze:

- tematyczne forum zobowiazuje do wiekszego nadzoru nad watkami, postami, etc - czyli wiecej pracy;

- wiecej pracy czyli wiecej kasowania - licznik postow zwalnia;

- licznik zwalnia - zwalniaja sie miejsca userow bo nie ma o czym gadac;

jednak warto zauwazyc - ze formum mogloby zyskac na tym pod zgledem merytorycznym i wlasnie dzieki zawartosci, a nie ilosci przyciagac nowych uzytkownikow. w chwili obecnej, owszem, zawartosc forum jest duza, nawet bardzo duza - ale czy nie moglaby byc wieksza? przejzystsza? teraz jednak jest zbyt chaotyczna - chyba - to tak IMHO.

swoja droga - to przyznacie ze nawet Mercedes - wprowadza do swoich produktow poprawki, a przeciez niby to doskonala rzecz. idac to droga chyba nie zaszli by daleko.

nie chodzi wiec o zmiane - a tylko danie mozliwosci wypowiedzenia sie innym uzytkownikom forum - co oni mysla (na mysl przychodza mi tutaj tzw. badania rynku konsumenta) a faktem jest to, ze aby sie o tym dowiedziec przydaloby sie upowszechnic pytanie. czy taka sonda to az takie wielkie "halo" zeby nie sprobowac?

ocene pozostawiam wlasnemu sumieniu.

pozdrowienia dla druzyny wladcow foruma ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie, jeżeli pominąć kwestie techniczne o których już było, to nie od rzeczy byłoby wydzielić osobne forum może nie tyle na samo WC, co na rzeczy typu chłodzenie, wyciszanie, mody itp. Bo chyba wszyscy się zgodzą, że opisy wykładzin podłogowych które mogą być użyte do wyciszania obudowy i np. wywody na temat taktowania pamięci grafiki są tematami dosyć odległymi...

Nie trzeba od razu koniecznie przenosić istniejących topiców na to forum, można stopniowo. Poza tym jest na forum dość zaawansowanych userów, którzy są na tyle zaangażowani w działalność serwisu i przy tym kompetentni, że chętnie pomogli by przy porządkowaniu. Jestem pewien, że kilku by się znalazło.

Pozdrawiam wszystkich.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję za rzeczowe odpowiedzi, myślę że zrobiłem co mogłem, może nie w tej kolejności co powinienem, ale teraz to już bez znaczenia.

Teraz już tylko pozostaje aby wypowiedzieli się na ten temat sami zainteresowani, czyli czytelnicy forum. Jeśli nie pójdzie ogłoszenie na główne forum o sprzęcie, to zebranie reprezentatywnej grupy (liczby głosów) może potrwać trochę.... parę miesięcy :?:

Ale to już zostawiam adminom/moderatorom...

Ostateczna decyzja należy i tak do nich, ankieta może tylko pomóc w podjęciu decyzji.

Pozdrawiam,

Piotr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dorzuce swoje 3 grosze...

W tej chwili forum jest naprawde duze, ostatnio poszperalem troche po polskich forach i powiem jedno. To, ze na Tweaku jest znacznie wiecej uzytkownikow CZYNNIE bioracacyh udzial w dyskusjach to jedno, ale najwazniejszy jest poziom "wiedzy" na owym forum. Mowie tutaj stricte w kontekscie chlodzenia (szczegolnie wodnego). W porownaniu z Moded-Kompz, TomsPL, ExtremePC jestesmy naprawde daleko z przodu...ale tylko pod wzgledem wiedzy pewnych uzytkownikow, bo jesli idzie o budowe forum, niestety jest odwrotnie.

Z cala pewnoscia w pewnym momencie rozdzial bedzie KONIECZNY, bo nie sposob utrzymac tej liczby postow o przeroznym znaczeniu na jednym tylko forum "Podkrecanie itd itd". Tyle ze z uplywem czasu postow o wc bedzie CORAZ WIECEJ, a wiec i coraz wiecej roboty. Podzial nalezy przeprowadzic jak najszybciej. O zaletach chyba wspominac nie musze, ale wymienie chocby wieksza dostepnosc wiedzy, porzadek i zorganizowanie calosci. Najlepiej wowczas byloby rozdzielenie sie na konkretne szczegolowe pod-fora, jak Chlodzenie powietrzne, Chlodzenie Wodne, Chlodzenie Extremalne (TECi, Phase Change itd) itd. W ten sposob posty podzieli sie raz, a potem juz spokoj. Oczywiscie jesli jest to rozwiazanie zbyt skomplikowane w realizacji, mozna stworzyc tylko "Chlodzenie" dla przykladu, ale wowczas za jakis czas znowu bedzie trzeba sie podzielic i znowu trzeba bedzie sortowac itd itd

Odnosnie problemow technicznych:

Rozumiem, ze "wladze" forum maja i tak od cholery i jeszcze troche pracy, ale zrozumcie, im wiecej piasku sie przesypie tym wiecej bedzie owej pracy na pozniej, bo tak czy inaczej, kiedy podzial bedzie konieczny!!!

Dlatego moznaby poszukac ludzi powaznych, ktorym dano by tymczasowo uprawnienia do przesuwania postow na okreslone forum. Z pewnoscia znajdzie sie kilka osob, gotowych poswiecic odrobine swojego czasu i pieniedzy (modem:( ) na jakze szczytny cel ulepszenia Tweak-a. Ja osobiscie, jesli panowie by rozpatrzyli pozytywnie, moge sie tym zajac...zzylem sie z tym forum :cry: jak widze co ci ludzie wypisuje np. na Moded to mi sie czasem slabo robi, zrobmy tak, zeby to wygladalo jak forum z 1 zdarzenia...

reed

Czy moglbys przykleic/dac ogloszenie na "Podkrecanie itd" odnosnie tego posta. W koncu to o "Podkrecanie itd..." w glownej mierze sie tu rozchodzi, bo tam mamy zrobic porzadek, wiec dotyczy to tego forum jak najbardziej...

Powtorze sie:

Panowie, pamietajcie, ze tak czy inaczej to trzeba bedzie kiedys zrobic, lepiej teraz, potem bedzie jeszcze wiecej pracy :!: :!: :!:

EDIT:

A ludzie sie w koncu naucza, moznaby np. przykleic informacje na "Podkrecanie itd" "POSTY O WC WYSYLAC NA FORUM WC, NIE TUTAJ" albo cos podobnego, nie wypleni to wszystkich, ale od czegos trzeba zaczac...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odnośnie tego co powiedział Witchhunter

To 100% racji; mnie się aż tak nie chciało rozpisywać.

Jestem co prawda nowy na forum, ale jako gość bywałem tu długo wcześniej; ponieważ faktycznie wydaje mi się, że jest to najlepsze forum

w tematyce, a za pewne najsympatyczniejsze, chętnie sam bym pomógł w jego porządkowaniu/rozbudowie, tyle że umiejętności w tej materii u mnie kuleją, ale za pewne jest kilku userów, którzy by dali radę i chętnie pomogą, wystarczyło by przykleić posta w sprawie werbunku.

Pozdrowienia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem jak najbardziej na tak . Zresztą fora są za ogólne :o .

Dokładnie.

"Sprzęt, podkręcanie, modyfikacje" to jeden wielki śmietnik. Dużą wadą jest też to, że mnóstwo ciekawych, fachowych i wyczerpujących wypowiedzi przepada w gąszczu tendencyjnych pytań i wypowiedzi lamerów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przenoszenie starych watkow jest absurdalne.

Natomiast zalozenie nowego dzialu ma wlasnie ta jedna zalete ze ulatwia wyszukiwanie - to z czym nowi uzytkownicy maja najwiecej klopotow.

Bez sensu. Sam sobie zaprzeczasz. Jak sobie wyobrażasz wyszukiwanie w pustym dziale? Na pewno się zapełni, ale wszystkie te tematy które były dotąd poruszone będą na 'Sprzęt, podkręcanie, modyfikacje'. Czyli większość podstawowych pytań dotyczących WC.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Głupota - po co tak rozdrabniać forum. To prawda, że na H&P większość zagląda, a na pozostałych jest zazwyczaj pusto. Ostatnio ośla łączka stała się popularniejsza, ale przez to, że tam są ciekawsze tematy - bo tutaj jest ciągle to samo.

Osobiście nie widzę sensu robienia osobnego formum dla WC. Jeżeli ktoś szuka instrukcji jak złożyć WC i gdzie kupić komponenty, to powinno to być na FAQ, albo niech poszuka po serwisach hw.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Głupota - po co tak rozdrabniać forum. To prawda, że na H&P większość zagląda, a na pozostałych jest zazwyczaj pusto. Ostatnio ośla łączka stała się popularniejsza, ale przez to, że tam są ciekawsze tematy - bo tutaj jest ciągle to samo.

Osobiście nie widzę sensu robienia osobnego formum dla WC. Jeżeli ktoś szuka instrukcji jak złożyć WC i gdzie kupić komponenty, to powinno to być na FAQ, albo niech poszuka po serwisach hw.

Juz w tej chwili zdarza sie, ze przez jeden dzien na forum powstaje 20 i wiecej nowych postow, wiec do przeczytania wszystkich po prostu nie ma czesto czasu (i ochoty czesto). W momencie kiedy mamy kilka forow o roznych zagadnieniach, ludzie ktorzy sa zainteresowani chlodzeniem siedza na chlodzeniu. W ten sposob dostajemy fachowe porady od ludzi, ktorzy sie wlasnie interesuja tym, co nas interesuje. Nie ma idiotycznych postow w stylu "Kup to, warto, moj kumpel kupil i dziala swietnie", az mnie momentami krew zalewa na cos takiego.

Na "Podkrecanie..." jest najwiecej ludzi, bo jest to najbardziej ogolne forum, to jest oczywiste. Ale po podziale ci ludzie nie pojda sobie gdzies, bedzie mniej pewnie na kazdym dziale, ale ludzie naprawde zainteresowani i znajacy temat beda siedziec tam gdzie trzeba i udzielac odpowiedzi jakich trzeba wlasnie tam gdzie trzeba :)

Posty istotne gina w gaszczu innych bezsensownych. Pieklicie sie, ze ludzie nie szukaja. Ale w momencie kiedy ktos chce poszukac czegos konkretnego a dostaje 500 wynikow, z czego 80% jest nietrafna, bo ktos np. szuka info w "wc z cpc", a pewien user akurat napisal sobie w 5 stronicowym watku o padaniu PIV "Moj kumpel ma wc z cpc podniosl napiecie PIV do 1.85 i mu padl - i nic wiecej"... mozna jasne przeskoczyc taki watek, ale akurat w nim moze byc cos sensownego i co wtedy? no nonsens.

Kiedy bylby podzial i szukalibysmy czegos na forum WC, wyszukiwarka zawsze zwracalaby istotne wiadomosc, bo po prostu innych by tam nie bylo :)

UPDATE:

Odnosnie FAQ: zeby pomiescic 50% wiedzy o wc trzeba albo zrobic jeden watek o 2-5 stron - nie wiem komu bedzie sie chcialo cos takiego przegladac w poszukiwaniu istotnych informacji, albo zrobic ok 20-30 watkow odnosnie konkretnych rzeczy. Ale jesli dodasz owe zalozmy 30 watkow do FAQ, to z kolei tam robisz balagan :( Powinno powstac forum o WC z wlasnym FAQ 8)

Jedyny powazny problem, to przeniesienie jak najwiekszej ilosci postow o wc z "Podkrecania", bo to trzebaby sukcesywnie robic...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiscie jestem za!

Poza tym przeciez sami userzy moga pomoc w wyszukiwaniu ciekawych watkow o WC. Podesla linki na priv do moderatorow, ci sprawdzai przeniosa jesli beda uwazali ze watek jest tego wart, jesli nie to nie. Przeciez to nie problem. Kilka osob na tym forum naprawde zna sie na rzeczy - wc - napewno pomogliby w szukaniu. Oczywiscie nie moga wszyscu bo zrobi sie nieprzecietny i moderzy beda zalewani privami. Ale mozna np. jakas wyznaczona 5 czy 10 osob chetnych, sprawdza watki, np jeden user z wrzesnia wszystkie, drugi, z pazdziernika itd. zeby nie wszyscy to samo bo bedzie sie powtarzac....

Hmm troche zakrecilem? Ale chyba idzie zrozumiec..

Wczesnie wstalem :( ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiscie jestem za!

Poza tym przeciez sami userzy moga pomoc w wyszukiwaniu ciekawych watkow o WC. Podesla linki na priv do moderatorow, ci sprawdzai przeniosa jesli beda uwazali ze watek jest tego wart, jesli nie to nie. Przeciez to nie problem. Kilka osob na tym forum naprawde zna sie na rzeczy - wc - napewno pomogliby w szukaniu. Oczywiscie nie moga wszyscu bo zrobi sie nieprzecietny i moderzy beda zalewani privami. Ale mozna np. jakas wyznaczona 5 czy 10 osob chetnych, sprawdza watki, np jeden user z wrzesnia wszystkie, drugi, z pazdziernika itd. zeby nie wszyscy to samo bo bedzie sie powtarzac....

Hmm troche zakrecilem? Ale chyba idzie zrozumiec.. 

Wczesnie wstalem :( ;)

Brzoza i Witchhunter IMHO dobrze mowia.

Zaczynam sie przekonywac do tego pomyslu.

Zeby tylko (jakby co) znalazlo sie kilku userow pomagajacych w wyszukiwaniu, bo czesto bywa tak ze, to tylko slomiany zapal i po kilku dniach mija :?

A to bylby jakby co kawal roboty i w 2 dni sie tego nie zrobi 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...