DaRoN Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Ja się wtrącę do rozmowy na temat IP. Jak chcecie uzyskać adres IP osobnika, kiedy: 1) dostajecie ban zaraz po zdarzeniu 2) nie macie go na liście, on was pewnie też 3) Inwigilator czy inne 'sprawdzacze' muszą mieć powiązanie dwóch numerów gg :arrow: w postaci posiadania numeró na swoich listach 4) Owszem, można uzyskać taki numerek( IP) ale to jest conajmniej nielegalne, bo trzeba zdobywać logi z serwerów gg a to już nie jest takie oczywiste :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 No to ja to napisalem frankesowi, ale on trzyma zdania, ze na poczatku rozmowy musimy wicagnac od niego ip. Jasne, odrazu on ci da. ;s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 No to ja to napisalem frankesowi, ale on trzyma zdania, ze na poczatku rozmowy musimy wicagnac od niego ip. Jasne, odrazu on ci da. ;s Da, oczywiście że da dla uwiarygodnienia się - przynajmniej ja bym dał. Jakiegoś open proxy w burkinafaso, chinach albo na białorusi, które zniknie za 24 godziny nie pozostawiając śladu po sobie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 LOL to jak wy rozpoczynacie rozmowe z ludzmi na gg to prosicie o IP? ;o W ogole skad taka ofiara ma wiedziec co to IP, jak oddaje login i haslo do stima... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...