Winchester Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Czolem ludziska :). Chcialbym sie dowiedziec ktora karta telewizyjna jest wg Was warta polecenia?? Co sadzicie o LEADTEK WinFast TV 2000XP ?? Chcialbym tez zebyscie mnie troszke naprowadzili czym sie kierowac przy wyborze karty telewizyjnej :). Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revol Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 No wlasnie jakie firmy polecacie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iterhs Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Czolem ludziska :). Chcialbym sie dowiedziec ktora karta telewizyjna jest wg Was warta polecenia?? Co sadzicie o LEADTEK WinFast TV 2000XP ?? Chcialbym tez zebyscie mnie troszke naprowadzili czym sie kierowac przy wyborze karty telewizyjnej :). Pozdrawiam. Mam Leadteka od 2 lat. Karta jest świetna. W moim przypadku służy do nagrywania filmów i klipów z Cyfry+, które następnie nagrywam na płytkę DVD. Tuner Cyfry+ podłączony jest za pomocą zwykłych (nawet nie ekranowanych)złączy typu cinch, a mimo to jakość otrzymanego obrazu jest świetna. Po nagraniu na DVD - nie do odróżnienia od "fabrycznych" płytek DVD. Aplikacja obsługująca tuner jest spolszczona, więc nie ma problemów z obsługą. Jedyny minus, to zbyt "cienki" komputer: Celeron 2,0; ATI Radeon 9550, 512 RAM, Win 2000. Podejrzewam, że zbyt wolny jest procesor i czasami robi "stop-klatkę": zwalnia podczas odtwarzania obrazu, bo tak nagrywa. Karta ma time-shifting, programowanie nagrywania i funkcję zrzutu ekranowego. Można też nagrywać z magnetowidu, ale z tego nie korzystam, bo obraz będzie gorszej jakości. Pozdrawiam. iterhs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...