El_Chueco Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Czesc! Ostatnio nie moge grac na roznych grach - a to sie zawiesza, a to wywala niebieski ekran..... ogolnie masakra - dowiedzialem sie ze jest to mozliwe poprzez niewspolgranie kart ATI razem z Chipami VIA opartymi na procach Pentiuma. dlatego postanowilem swoja uATXowa obudowe i plyte wymienic na cos lepszego (powiedzmy za 600 zl obudowa i plyta) - czytalem ze ABIT nadawalby sie do tego idealnie - mozecie polecic jakis konkretny model, a moze inna marke? Nie bede podkrecal proca - zalezy mi tylko na bezawaryjnym dzialaniu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek-83 Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Ja na twoim miejscu kupiłbym IS7(~350) albo jak Ci na Raid nie zalezy to IS7-E (~300) i masz do tego jakąś fajna obudowe za 250-300 np Chiefteca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Chueco Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Ja na twoim miejscu kupiłbym IS7(~350) albo jak Ci na Raid nie zalezy to IS7-E (~300) i masz do tego jakąś fajna obudowe za 250-300 np Chiefteca.Hmm a czy koniecznie trzeba kupowac ze stajni Abita (co prawda kiedys mialem BH6 na Slot1 z Celeronem 333 Mzh i krecil sie do 450 Mhz ale to byly inne czasy :D). Aha - czy warto kupowac na allegro, czy raczej przejsc sie do sklepu i kupic osobiscie? No i pytanie ostateczne - jak wyglada wspolpraca tej plyty glownej z kartami ATI? Czy chrzani sie tak samo jak na plyta Biostara wyposazonych w kosci VIA? I co to jest ten RAID? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek-83 Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Moim zdaniem Abit robi świetne płyty pod 478. Ale jak Ci się nie podoba to możesz jeszcze wziąć jakiegoś Asusa. http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=37721&st=1620 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=62847&st=480 Co do Allegro pewnie że można kupować często jest nawet „okazyjnie” niemniejszym trzeba naprawę uważać. Nie spotkałem się z tym żeby radeon się gryzł z ww płytami. Skoro nie wiesz co to jest raid to można wyjść z założenia że Ci się nie przyda :) (więcej informacji na forum) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...