moharp Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Posiadam pamięci goodram 256/400, ale jedna jest cl 2,5 druga 3,0.Patrzac w everescie ich tajmingi sie nie zgadzają. Więc ustawiam je sam, raz pod tajmingi jednej raz po drugą i na 333 i na 400. A problem jest taki ze restartuje mi się komp.Podejrzewam że to sprawaka tych pamięci, ponieważ zaczęło sie o jak dołożyłem tą 2,5.Co wy na to ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 restertuje sie przy wszystkich kombinacjach ? jak tak to idz do sklepu i niech ci ta kosc wymienia na cos innego ustaw takie cos 3,4,4,8 i sprwadz memtest86+ przez kilka godzin czy i ile jest błedow i jakiego typu tu jest program Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moharp Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 W tescie wszystko ok.Jest taka sprawa, mimo że pamięci sa 400 to płyta w trybie auto ustawia je na 333 !!! Sprawdziłem je osobno raz jedną raz drugą i co sie okazuje, chodzą na 400 czyli prawidlowo. Razem tylko na 333 :(.Więc przestrzegam patrzcie na CL bo może wam nie pójśc.Ja swą cl3 sprzedam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazz Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 W tescie wszystko ok.Jest taka sprawa, mimo że pamięci sa 400 to płyta w trybie auto ustawia je na 333 !!! Sprawdziłem je osobno raz jedną raz drugą i co sie okazuje, chodzą na 400 czyli prawidlowo. Razem tylko na 333 :(.Więc przestrzegam patrzcie na CL bo może wam nie pójśc.Ja swą cl3 sprzedam.Ja też mam pamięci goodram jedna CL3 a druga na CL 2,5 i na szczęście komp zawiesza sie tylko jeżeli dam FSB na 200 :-) Ogulnie wszystkie good ramy z CL3 to jakiś niewypał pozostaje tylko je sprzedać :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...