Negatyw Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Witam Na dniach myślę o zakupie głośników 2.1 (max 200zł): http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=14510 http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=22204 http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=15265 Proszę praktyków o garść podpowiedzi :) Interesuje mnie głównie muza (w moim przypadku rock). Testy, chwalą x-230tki i chyba na nie się własnie skuszę: http://www.tomshardware.com/consumer/20041...i_audio-06.html Pozdro Negatyw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzicho0o Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Ja bym Ci polecił Creative Inspire P380 Cena to jakies 150zł, a pozatym ładny design, dobre brzmienie i dobry basik :) A do tego mozliwosc tuningu i co za tym idzie bedzie jeszcze lepszy dzwiek, sam mam takie i niesadzilem ze glosniki 2.1 moga miec taka moc... ostatnio w necie na googlach znalazlem jak je stuningować jest to o wiele lepszy dzwięk... GŁOŚNIKI NAPRAWDE GODNE POLECENIA !!! Kup a napewno nie pozalujesz:) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Negatyw Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Jakoś nie przekonują mnie te 1-drożne satelitki... Przy mojej rockowiźnie mogą się zapluć ;) Słyszałem też (na tym forum gdzieś), że te Logitechy mają przyjemniejszy i mniej dudniący bas. Co rozumiesz pod pojęciem stuningować głośniki? :) - podeślij (jeśli masz) tego linka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzicho0o Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Heh bas oczywiscie sobie regulujesz i mozesz go calkowicie tez wylaczyc, glosniczki mam juz od 8 miesiecy i ani razu mnie niezawiodly przez nie niemusze do kompa wiezy podlaczac !!! Mowilem o tuningowaniu chodzilo mi o to ze koles zdejmowal obudowe z glosnikow wyklejal ja czyms w srodku i brzmienie jest po tym o wiele czystsze glosniki naprawde godne poleceinia:) Widzialem to chyba na moded-kompz.net poszukaj jezeli nie to niepamietam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Negatyw Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 http://www.tuning-pc.pl/modyfikacje/creative_p380/ Szczerze? - jestem zbyt leniwy na takie rzeczy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzicho0o Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Wlasnie o to mi chodzilo! Mysle, że głośniczki spełnią twoje oczekiwania... Jezeli kupisz opisz czy dobrze wybrales.... mysle ze napewno sie nie zawiedziesz:) Pozdro Jezeli jestes zbyt leniwy to po prostu tego nierob, a i tak napewno zadziwi Cię moc tych niepozornych glosniczkow:) A wlasnie do tego ja mam karte zintegrowana z plyta glowna wiec wiesz... powiedz jaka masz karte lub czy masz tak jak ja zintegrowana:)?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzicho0o Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Poczytaj sobie komenty na komputroniku mysle ze to ci pomoze w wyborze:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Negatyw Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Wszelkie info może się okazać pomocne - na www komputrasa również :) Korzystam z SB Live. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal_ Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 ModeCom MC9860. NIe polecam pod żadnym względem P380. Miałem to cholerstwo i nijak to grało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzicho0o Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Niewiem czemu tak sadzisz u mnie glosniki sprawuja sie swietne i jestem nimi naprawde zachwycony, a u ceibie NEGATYW powinny jeszcze duzo lepiej grać z ta karta! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Negatyw Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Już od dzisiejszego ranka grają już x-230tki. Czytelność dźwięku jak dla mnie git. Radzą sobie doskonale i z ostrą rockowizną. Jestem zadowolony z wyboru i POLECAM :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzicho0o Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Heh szkoda ze niewziales tamtych ale coz ... moze te sa nawet lepsze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Negatyw Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 Dlaczego szkoda? Służą wyśmienicie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzicho0o Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 heh a jakos tak ... najwazniejsze, ze ci dobrze sluza :) kazdy ma swoj ulubiony model ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Ja nie wiem jak można wogóle polecać P380, to jest jeden z najgorszych zestawów jakie słyszałem. Jakikolwiek Logitech bije go na głowę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzicho0o Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 nie sadze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Widocznie bardzo mało słyszałeś. Ja słyszałem już duuużo pierdziawek komputerowych i mogę conieco o nich powiedzieć. A że jesteś fanatykiem Creative to ja już na to nic nie poradzę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...