ma3ek Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Hej ho! Na swoim nowym mieszkanku (65m2) chciałbym założyć sobie bezprzewodówkę i podłączyć telefon VoIP. Poszukałem trochę w sieci i znalazłem właśnie tego routerka jako maszynkę, którą połączy mi te dwie sprawy (WLAN + VoIP). Ze względu na posty z problemami wystepującymi przy innych routerach Linksys'a mam takie pytania: 1) czy z tym modelem też występuja takie problemy? 2) tylko się upewniam: czy telefon (analogowy) będzie działał bez włączonego kompa? 3) a jeśli nie Linksys to co? pozdrowionka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mstrzala Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 czesc chce tez kupic voip+wifi prosze poradz co i gdzie kupic Hej ho! Na swoim nowym mieszkanku (65m2) chciałbym założyć sobie bezprzewodówkę i podłączyć telefon VoIP. Poszukałem trochę w sieci i znalazłem właśnie tego routerka jako maszynkę, którą połączy mi te dwie sprawy (WLAN + VoIP). Ze względu na posty z problemami wystepującymi przy innych routerach Linksys'a mam takie pytania: 1) czy z tym modelem też występuja takie problemy? 2) tylko się upewniam: czy telefon (analogowy) będzie działał bez włączonego kompa? 3) a jeśli nie Linksys to co? pozdrowionka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...