Wojal Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Mam takie pytanie: czy normalny (czyt. dobrze dzialajacy) LCD "piszczy" gdy jest wylaczony? Bo moj FS cos tak sie dziwnie zachowuje... po wylaczeniu zaczyna piszczec ale cichutenko, podobnie jak lampy neonowe tylko z leciutkim piskiem i ciszej (nie wiem jak to inaczej opisac :/). Mam czas do czwartku MAX wiec prosilbym o jak najszybsza odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodziu8 Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Mój LG nigdy nie piszczał, ale to może kwestia producenta :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojal Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 a i jeszcze zapomnialem dodac ze wylaczanie listwy tez nic nie daje :/ z pradu jak wylacze to dalej to samo :/ czy to moze byc jakas wada monitora?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...