NoAim Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Jako że jestem tu nowy na wstępie witam wszystkich forumowiczów. Mam takie pytanko, czy Tagan 330W TG-330-U1 dał by rade: Venice 3000+, ABIT AN8,GF 6600GT,2x512 Twinmosa Jeżeli by wystarczył to tego to czy dało by sie na nim coś więcej wycisnąć? I co myślicie o Aerocool AeroPower B/S 350WP? W gre wchodzą tylko te dwa (ew. Aerocool AeroPower B/S 400WP) więc prosze nie pisać kup fortona itp. Z góry dzięki i pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 (edytowane) Powinien dać rade... o ile nie masz 5 HDD w RAID :twisted: Edytowane 7 Listopada 2005 przez letrev Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoAim Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Powinien dać rade... o ile nie masz 5 HDD w RAID :twisted: Tylko 2 hdd, a da sie na nim jakieś OC zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 tez mi pytani, pewnie ze sie da ale bez szalenstw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoAim Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 :D thx za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 chodzi mi oczywiscie o Tagana bo z tym Aerocool to bym sie wstrzymał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoAim Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 chodzi mi oczywiscie o Tagana bo z tym Aerocool to bym sie wstrzymałMi też o tagana tylko chciałem wiedzieć co to za zasiłki od aerocoola. Jeszcze raz thx. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...