melgadis1 Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 ktora plytka lepsza ? 1. Abit KN8 Ultra tutaj czy ta 2. Abit AN8 tutaj prosze o pomoc w wyborze. Niech sie tez wypowiedza osoby ktore maja te plytki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melgadis1 Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 prosze o pomoc :( to dla mnie wazne a jutro musze plyte zamowic z gory dzieki :E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bober777 Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Ja raczej wybrałbym Abit AN8.Wiele opini pozytywnych na jej temat.Ogólnie jest chwalona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macjek Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 a ja Ci proponuje: http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=19219 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulleto Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 (edytowane) Roznia sie tym ze : Abit AN8 ma na pokladzie FireWire (IEEE-1394) za to nie ma kontrolera sata II oraz dziweku 7.1 oraz ma jedna zlacze PCI-E mniej (chyba , tak wychodzi z opisu) Abit KN8 Ultra ma sata II (czyli i sata I ) Dziwek 7.1 NIE MA firewire ja bym wybral ten ABIT AN8 Ultra godzi te dwa modele ;) i problem sam sie rozwiazuje ;) <EDIT> noszzzz.. turw ..... padla szybsza propozycja :)) <EDIT> Edytowane 7 Listopada 2005 przez Bulleto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...