[Misiek] Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Witam Odinstalowałem sobie Daemona i nie wiem czemu, ale cały czas mam widoczny ten wirtualny napęd w moim komputerze z włączoną grą. Pojęcia nie mam jak to usunąć. Próbowałem usunąć urządzenie, wyłączyć i też kicha. Chciałem też przeinstalować daemona ale wyskakuje błąd. Jest jeszcze jakaś możliwość tego usunięcia, nie wiem może w rejestrze coś zostało, tylko nie wiem co tam odpowiada za daemona a nie chce sobie namieszać czegoś. Mam jeszcze plik cidaemon znajdujący sie w folderze C:\Windows\System32 to jest od daemona czy to jakiś inny plik? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Zrob kopie tego pliku i usun go. Jak cos bedzie nie dzialac to daj go spowrotem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Misiek] Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Usunąłem go, ale pojawia sie po ponownym uruchomieniu Windowsa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...