ppawlo Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 Witam - jestem tu nowy i mam bardzo ważne pytanie!! Mam Windowsa XP, w sieci znajduje się komputer z Windowsem 95 który udostępnia drukarkę HP Inskjet bodajże 3300. Niestety nie mogę drukować z Windowsa XP po sieci! Sterowniki są ok. Ale nie wiem czy to zła komunikacja win95 z XP?? Prosze o pomoc!! Dzięki!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 No tak, początkujący a już zadaje tak trudne pytanie ;). Ja nie wiem ale teraz będzie to na "wierzchu" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 to pewnie xp gryzie sie z innymi komputerami w sicie co maja inny windows. Wydaje mi sie ze kiedys widzailem artykol na www.winxp.com.pl i pisalo co o problemach z siecia w xp, poszukaj, powodzenia! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 Witam - jestem tu nowy i mam bardzo ważne pytanie!! Mam Windowsa XP, w sieci znajduje się komputer z Windowsem 95 który udostępnia drukarkę HP Inskjet bodajże 3300. Niestety nie mogę drukować z Windowsa XP po sieci! Sterowniki są ok. Ale nie wiem czy to zła komunikacja win95 z XP?? Prosze o pomoc!! Dzięki!! ale jest ona fizycznie udostepniona(właczona) do drukowania z sieci(ja bym nie chciał aby 100 osób drukował no mojej drukarce w domu) czy tylko widzisz ją w otoczeniu sieciowym jako udostepniona ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...