Stuku Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Wczoraj wieczorem przez internet wysłałem wniosek o utworzenie konta. Ile czasu trzeba czekać na kontakt (tzn telefon od inteligo) w sprawie założenia konta ?? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 www.inteligo.pl info@inteligo.pl 0801 121 121 :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Do mnie zadzwonili po kilkudziesieciu minutach. Moze poprostu w nocy nie pracuja konsultanci rejestrujacy nowych klientów. Poczekaj a napewno sie odezwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stuku Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Do mnie zadzwonili po kilkudziesieciu minutach. Moze poprostu w nocy nie pracuja konsultanci rejestrujacy nowych klientów. Poczekaj a napewno sie odezwa Już wszystko ok - czas na skontaktowanie sie konsultanta to 2 dni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marita Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Zadzwonili tego samego dnia choć dość długo czekałam na przesyłkę -11 dni -kiedy już miałam do nich zadzwonic żeby na nich nawrzeszczeć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...