Abetek Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Zastanawiam sie nad zmiana karty graficzna i mam na oku dwa modele X-Power GeForce 7800GTX Lub Leadtek WinFast PX7800 GT Extreme , GTX model 24 potki oraz lepsze taktowanie ( ale za to firma X-power troche mi nie znana ) Leadtek WinFast PX7800 GT taktowanie troche nizsze oraz 20 potków ale dobra firma .Obie karty moge miec w tej samej cenie i dlatego zastanawiam sie co wybrac.... Moze ktos posiada Karte firmy X-Power i moze sie cos o niej wypowiedziec?? Ktora karte wybrac?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Jezeli obie karty mozesz miec w tej samej cenie to nie ma co sie zastanawiac bierz GTX 4potoki wiecej i wyzsze taktowania + mozliwosc o/c :) wydajnosc wieksza niz GT :) pozdr :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
File Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 Ja mam tego Leadteka, fajna karta :) ale w wersji GTX, ale przy tym wyborze sprawa jest jasna GTX. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 @Abetek only GTX :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenir Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 (edytowane) Ja bym nie bral xpowera bo balbym sie ze niedotaktowali karte :cry: miedzy 7800GT a 7800GTX róznica cenowa jest .. napewno zóltki oszczedzili na tej karcie tylko tyle ile sie dalo Edytowane 18 Listopada 2005 przez fenir Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...