qbaneoplus Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 hej jak ktos sledzi to robie sobie bude no i wyciołem okno i myslałem dzis na uszczelką zrobiłem ją z kabla antenowego no ale jak bym ja nie cioł to ciecie skalpelem jest po spirali no jak nałoze to spx nawet wygląda ale gdzie niegdzie jest wiecej uszczelki gdzie niegdzie wiecej a ja tego nie chce no i mam pytanie jak to ciąc zeby było prosto albo jakąs alternatywe zamiast tego kabla bo w sklepach byłem ale nie ma tylko h ewentualnie jest tylko dzieki za odp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abdul90 Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 ja w seojej budze np nie ma wogole uszczelki. wg mnie bez uszczelki wyglada to lepiej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbaneoplus Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 no tak ale ja pierwszy raz ciołem bude i troche mi to nei wyszło i wolał bym to przykryc uszczeleczką bedzie estetycznie i ukryje moją kiepską robote Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba_8 Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 1) tnij baaardzo powoli i uważnie, gdy w osłonce jest jeszcze kabel. Użyj kabla typu drut, nie linka. 2) Przyklej od tylca silikonem. 3) przespaceruj się do sklepu z zaopatrzeniem dla warsztatów zawieszenia. Mają tam gumę, gumkę i lateks. Jest pełny pręcik lateksowy, bardzo mięciutki. Można łatwo go naciąć. Poszukaj też o wykonywaniu samoróbnym uszczelek. 4) popraw robotę, możesz powiększyc okno o ~1mm, pewnie starczy, a będzie ładniej. 5) zrób okno po zewnetrznej stronie, a krawędź pokryj czarną farbą. Będzie wyglądało bardzo ładnie, a nie będizesz montował uszczelki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kordek Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 zawsze mozesz isc do sklepu zoologicznego i poprosic o np dwie miski anty\przeciwposlizgowe dla psa.....miski te sa stalowe z taka piekna uszczelka U....zawsze to jakas alternatywa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbaneoplus Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 hehe ale te miski fikusnie drogie no nie wiem jeszce ale raczej chce uszczelke jutro pojade do miasta wiekszego moze bedą miec :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...