IamWeasel Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Zainstalowałem sobie Operę i mam taki problem: Sytuacja:Wybieram na Tweaku Zobacz nowe posty Pokazuje się lista tematów Wybieram kilka klikając nań środkowym przyciskiem myszki, celem otwarcia ich w panelach Strony otwierają się i ładują, począwszy od tej znajdującej się w panelu najbardziej po lewej, bo tę otworzyłem jako pierwszą Klikam na drugi panel od lewej (Zakładamy, że pierwszym jest Tweak z listą nowych postów a drugim jest jeden z nowych tematów.) Czytam, odpisuję, zamykam klikając środkowym przyciskiem myszy Panel zamyka się, Opera automatycznie przełącza mnie do panelu najbardziej po lewej, czyli listy postów, bo z niej ostatnio korzystałem I to właśnie ostatniego punktu tyczy się mój problem. W Firefoxie po zamknięciu panelu z jednym tematem przeglądarka przeszłaby do panelu następnego, tego po prawej. W Operze z kolei przeglądarka przechodzi do ostatnio użytego panelu.W jaki sposób ustawić w Operze, aby po zamknięciu jednego panelu automatycznie pokazywał się następny a nie poprzedni? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...