Gość Pioorek Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Witam. Mam problem. Mam stery kx i karte sound blastera. Jak mowie cos do mikrofonu to nic nie slychac (probwalem nagrywac itp). Co mam wlaczyc zeby dzialalo? Ogolnie slysze swoj glos, alob jakby echo, slysze dokladnie to co pisze na klwiaturze (czyli mikrofon odbiera i daje mi na sluchawki ale nagrac nic nie moge). Ocb? ;/ Mecze sie i mecze i nei wiem co zrobic. Szukalem wszedzie info ale nie moglem nic znalezc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyby Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 za malo szukales :)) mialem ten sam problem ale juz sobie poradzilem. znalazlem gdzies w necie ale jestem zbyt spiacy zeby teraz tlumaczyc. jak jeszcze Ci na tym zalezy to napisz na <pyby@wp.pl> to Ci pomoge. dobranoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...