piokos Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Jest taki problem: Przy konfiguracji jak w tytule wątku, nie mogę zainstalować Windowsa XP (wywala się instalator) jeśli już się cudem zainstalują mają miejsce błędy krytyczne systemu i następuje restart. Na gołym systemie!!! Czy ktoś wie w czym tkwi problem, co jest nie tak? :sad: Proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 A jaki masz zasilacz ?? Ja kiedys mialem taki problem jak jesce siedzialem na intelu..winowajca byla pamiec "EliXir" ..pobaw sie pamieciami/timingami itp Oczywiscie wine moze ponosic calkiem co innego.. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 (edytowane) jakie masz ramy przy tej konfiguracji? zmieniałeś/dokładałeś coś ostatnio, czy to całkiem nowa konstrukcja? jeśli nowa to ramki masz w dual czy nie? jak w dual to wyciągnij jedną i spróbuj wtedy zainstalować system Edytowane 8 Listopada 2005 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piokos Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Jak się okazało (narazie) wszystkiemu winne są pamięci, jedna to Kingston na 333 MHz, druga to Elixir na 400MHz. Jak obie siedziały w tym Abicie to Win się zainstalował ale sypał błędami jak z rękawa. Po wyjęciu Kingstona zostawieniu Elixira (bo takie powinny tam siedzieć [400MHz]) Windows wogóle się nie chciał zainstalować. Na innym forum ktoś napisał, że miał problemy z Elixirem. Więc dziś zrobiłem zamanę i włożyłem te Kingstony i .... wszystko działa, i jak narazie jest OK. Dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Czyli kolejne zwalone Elixiry..tą firmę powinni zamknąć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...