mj18 Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Jak w temacie . Potrzebuje programu którym bedzie mozna nagrywać sygnał z karty tv poprzez s-video. Najlepiej program z dużą ilością opcji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekp Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 iuVcr nie gubi klatek przechwytuje w pełnym PAL-u wykorzystuje kodeki systemowe :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lori129 Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Potwierdzam "IUVCR" będzie znakomity :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mj18 Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Właśnie zaczołem sie bawić tym programem. Wszystko fajnie spoko ale jest jedno ale. Filmy nagrywane bez kompresji zabieraja od groma mb (a raczej gb)miesca na dysku. Niemoge nagrywać z kompresją ponieważ wtedy spowalnia mi gra. :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekp Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 nie bardzo kapuję jaka gra ci spowalnia, albo zgrywasz film odrazu z kompresją do np: divx, albo grasz. trzeba się na coś zdecydować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 2 kompy ci potrzebne.. ejden do grania a drugi do nagrywania ;) chris tv tez nagrywa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 ja mam inny problem.Dlaczego nagrywa mi bez głosu??odtwarza z głosem ale nagrywanie jest bez głosu :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekp Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 w zakładce bodajże audio musisz zaznaczyć wejście którym wchodzi audio do kompa i kodek w jakim zgrywasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...