jac71 Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 witam, mam takie pytanie, czy jest mozliwosc aby program Outlook Express(instalowany z WinXP) nie pobierał wiadomosci z konta pocztowego tylko je kopiował ?? Bo Outlook Express po prostu sciąga wiadomosci z konta pocztowego i pozniej nie ma nic w skrzynce gdy wchodzę przez przeglądarke WWW. Jesli nie ma takiej mozliwosci w tym programie to moze mozecie mi polecic jakis inny program który bedzie posiadał tą funkcję ?? Bardzo prosze o pomoc! pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 witam, mam takie pytanie, czy jest mozliwosc aby program Outlook Express(instalowany z WinXP) nie pobierał wiadomosci z konta pocztowego tylko je kopiował ?? Bo Outlook Express po prostu sciąga wiadomosci z konta pocztowego i pozniej nie ma nic w skrzynce gdy wchodzę przez przeglądarke WWW. Jesli nie ma takiej mozliwosci w tym programie to moze mozecie mi polecic jakis inny program który bedzie posiadał tą funkcję ?? Bardzo prosze o pomoc! pozdrawiam! Narzedzia >>> konta >>> wlasciwosci >>> zakladka Zaawansowane >>> zaznacz "pozostaw kopie wiadomosci na serwerze" :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac71 Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 dzieki wielkie !! Własnie oto mi chodziło !! Super sprawa ! pozdrawiam! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 To wszystko mozna odkryc wciskając F1 i wpisujac w indeksie "serwery, przechowywanie wiadomości e-mail" :wacko: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 Outlook express - pytanie. To chyba moje pytanie się tu nadaje. Nie bede smarował nowego tematu. Czy jest w outlooku możliwość ignorowania (blokowania) maili od adresów nie znajdujących się w ksiażce adresowej? Obojętnie może odbierać wiadomości i wywalać, może blokować, przenosić do spamu jest mi wszystko jedno co z tymi wiadomościami się stanie bylebym nie musiał ich czytać. Może jakiś plugin z filtrem antyspamowym? Z góry dzięki za odpowiedz. Pozdrowiska. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 Mogiel, reguly stworz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 Sprawa jest prosta. Jeśli ktoś nie musi niech się zaopatrzy w jakiś sensowny program pocztowy, np. Thunderbird, The Bat i pochodne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 Mogiel, reguly stworzKurde troche to zamotane, ale pobawie sie i może jakoś rozkminie o co chodzi. Dzieki. Innego programu nie chce i tyle. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...