Skocz do zawartości
jac71

Outlook Express

Rekomendowane odpowiedzi

witam,

mam takie pytanie, czy jest mozliwosc aby program Outlook Express(instalowany z WinXP) nie pobierał wiadomosci z konta pocztowego tylko je kopiował ?? Bo Outlook Express po prostu sciąga wiadomosci z konta pocztowego i pozniej nie ma nic w skrzynce gdy wchodzę przez przeglądarke WWW.

Jesli nie ma takiej mozliwosci w tym programie to moze mozecie mi polecic jakis inny program który bedzie posiadał tą funkcję ??

Bardzo prosze o pomoc!

pozdrawiam!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam,

mam takie pytanie, czy jest mozliwosc aby program Outlook Express(instalowany z WinXP) nie pobierał wiadomosci z konta pocztowego tylko je kopiował ?? Bo Outlook Express po prostu sciąga wiadomosci z konta pocztowego i pozniej nie ma nic w skrzynce gdy wchodzę przez przeglądarke WWW.

Jesli nie ma takiej mozliwosci w tym programie to moze mozecie mi polecic jakis inny program który bedzie posiadał tą funkcję ??

Bardzo prosze o pomoc!

pozdrawiam!

Narzedzia >>> konta >>> wlasciwosci >>> zakladka Zaawansowane >>> zaznacz "pozostaw kopie wiadomosci na serwerze" :idea:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Outlook express - pytanie. To chyba moje pytanie się tu nadaje. Nie bede smarował nowego tematu.

Czy jest w outlooku możliwość ignorowania (blokowania) maili od adresów nie znajdujących się w ksiażce adresowej? Obojętnie może odbierać wiadomości i wywalać, może blokować, przenosić do spamu jest mi wszystko jedno co z tymi wiadomościami się stanie bylebym nie musiał ich czytać. Może jakiś plugin z filtrem antyspamowym? Z góry dzięki za odpowiedz. Pozdrowiska.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi