Ar2 Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 (edytowane) Witam. Siedziałem sobie niedawno i siedziałem i wysiedziałem pewien pomysł. Szukam kasku narciarskiego i stwierdziłem, że taki normalny jest zbyt "normalny", dlatego poszukuję kogoś kto zna się na robieniu kasków, lub kogoś kto wie gdzie można kupić takie coś w stylu dartha vadera :D. Fajnie by było wskoczyć na dechy z takim hełmofonem :D. Dodam, że nie chodzi mi o tandetny plastik tylko bym chciał, żeby jakoś to chroniło przed upadkiem, no i wyglądało, ciekawe czy jest cosik takiego... Pozdrawiam Edytowane 7 Listopada 2005 przez Ar2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 ja chce taki na motocykl :> i jeszcze czarna pelerynke [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 moze sie myle ale to chyba powinno przejsc jakies testy wytrzymalosciowe nie ? inaczej chyba ne bedzie chronic :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ar2 Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 No właśnie tego się obawiam, ale może da się przerobić jakiś zwykły kask na jakąś ciekawszą wersję... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 to znajdz jakis kask i podoklejaj mu rogi, gogle, węzyki i rurki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ar2 Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 ehehe ja nie chce wodnego chłodzenia rurki mi nie potrzebne :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 ja chce taki na motocykl :> i jeszcze czarna pelerynke [; Na skuterze by fajnie wyglądało... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ar2 Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Na wszystkim to będzie dobrze wyglądać, ale skąd wziąć, taki żeby oprócz wyglądy był bezpieczny ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Uszyć ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Overclocked Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 poszukaj na amerykanskim ebay Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ar2 Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 No szukałem tam ale kasku nie znalazlem, jakies plastikowe sa "repliki", w sklepach są także niezłe repliki za 1300 $ :D ale kasku nie udało mi się zlokalizować :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 wez zwykly kask poszprejuj na czarno, kup zabawkowa maske "darth vader mask with voice changer" :D i polacz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 (edytowane) http://allegro.pl/show_item.php?item=71456314 @ Varrol, wyobraz sobie, ze po ulicach Twojego miasta jezdzi taki typ na skuterku ;) :banana: HEHE! Syci ;) 5tka! 3mo Poccua! ;) Edytowane 8 Listopada 2005 przez CH3RRY-JU!C3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 @ Varrol, wyobraz sobie, ze po ulicach Twojego miasta jezdzi taki typ na skuterku ;) :banana: HEHE! Syci ;) 5tka! 3mo Poccua! ;) Wolę sobie nie wyobrażać - jakbym jechał i minął mnie taki koleś, to bym przez atak śmiechu jeszcze jakiś wypadek spowodował. :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 No szukałem tam ale kasku nie znalazlem, jakies plastikowe sa "repliki", w sklepach są także niezłe repliki za 1300 $ :D ale kasku nie udało mi się zlokalizować :( Może nie jest idealny ale jak się walnie lakierek, przypicuję to nikt się nie pozna a i grosza zostanie ;] KLIK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ar2 Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Ta aukcja z allegro to miniaturka, raczej na głowę nie założę :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=70935317 moze nikt sie nie kapnie ze nie ma atestu [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...