thebruno Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Witam, Jestem podłączony do neta i udostępniam połaczenie kumplowi (skrosoanym kablem), wszysko działa ale jest jedna rzecz, ktróra mnie zastanawia - w statystykach mojej wbudowanej sieciówki tej do łącznia z kumplem liczba wysłanych pakietów wynosi 0!? Zawsze! Kompy się widzą, wszysko działa, u niego normalnie widać ilość pakietów które odebrał, ale wg mojego kompa nic nie jest wysłane. W menadzerze urządzeń statystyki w KB są ok, tylko we właściwościach takie mixy. Używam win XP sp2, sieciówka to NVIDIA nForce Network Nontroller Czemu tak się dzieje?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Probowales instalowac inne steroniki do sieciowki? Najlepiej te ze strony producenta. U mnie tez sie dzieje dziwne rzeczy bo na jednej karcie dane wyslane/otrzymane pokazywane sa w pakietach a na drugiej juz w bajtach. Chyba jest to wlasnie wina steronikow albo taka juz specyfika kart Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thebruno Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Nie próbowałem, bo nie jest to jakiś wielki problem, a stery są z oryginalnej płytki. Myślałem, że może coś w windzie trzeba przestawić. Jakby coś komuś przyszło do głowy to piszcie. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...