sham4n Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Witam, mam SB Audigy2 Nx USB oraz Logi z2300 i od jakiegoś czasu dźwięk się posypał i wszystko trzeszczy przy najmniejszej pracy dysku! Trzeszczenie jest zsynchronizowane z diodą pracy dysku... przez długi czas wszystko było dobrze! Nic nie zmieniałem w kompie więc nie wiem co może być przyczyną... mam nawet inny system i dalej wszystko trzeszczy! Cojest?! Próbowałem wyłączać mic/EAX/ itp i nic z tego! HELP! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Przeinstaluj stery do dźwiękówki. Jeśli to nie pomoże to przeinstaluj stery dla mobo (w końcu kartę dźwiękową masz na usb). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sham4n Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 stery do mobo nowe, dźwiękówka też ma nowe i dalej to samo! Jak dysk pracuje od głośniki skrzeczą... nie jest to wina głośników bo sprawdzałem na innych! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sham4n Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 i juz po problemie! Jakimś cudem HDD był podłączony na Secondary Master, a nie na Primary! Teraz wszystko śmiga! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...