muszka Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 (edytowane) Podłączyłem się do sieci bezprzewodowej ale serwer DHCP nie chce przydzielić mi IP.Od razu po podłączeniu się do sieci ściąga adres sieciowy ale mu się to nie udaje.Pisze coś takiego brak łączności lub ograniczona łączność.Nie chce się kontaktować z adminem ani z nikim innym.Siła mojego sygnału wynosi 34% a jakość wynosi 89%.Proszę o szybką pomoc. Edytowane 8 Listopada 2005 przez muszka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Może adresy IP są przydzielane na zasadzie adresów MAC - i wtedy Ty nie dostajesz nic bo nie jesteś w 'bazie' ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morion Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 prawdopodobnie masz za słaby sygnał... skontaktuj sie z adminem... popraw antene... zobacz czy ci jej nie podlało... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...