IGI Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 zimny browar + lekki ale dobry film - wiecej mi nie trzeba ... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monisia Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Muzyka i taniec, jak jest czas to ide spać.....a no i oczywiście ramiona faceta i porządne wypłakanie się... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Dobra muzyka, spotkania ze znajomymi, browarek chociaż wielkich stresów w zasadzie nie mam (poza szkołą oczywiście :D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 lubie jak moja dziewczyna placze mi w ramionach - niestety ostatnio nie chce plakac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Dobra muzyka, grywalna fajna gierka, sex itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derii Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 IGi hehe no to musze spytaj sie swojej jak ona to robi :)) ja ostatnio przechodze płaczliwy okres :P wstrzymuje sie jak moge z placzem ale nie idzie :P ach te hormony hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 lubie jak moja dziewczyna placze mi w ramionach - niestety ostatnio nie chce plakac :P Chlast w lewy polik, chlast w prawy i jak zacznie ryczeć to utoniesz :D Nie no oczywiście świrki ale kobiety mają w sobie coś z tego płakania :) to ich podstęp bo jak cos facet nie chce zrobić to one maślane oczka i beczy az wkoncu facet ulega .... achhhh te kobiety :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derii Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 kobiety mają w sobie coś z tego płakania icon_smile3.gif to ich podstęp bo jak cos facet nie chce zrobić to one maślane oczka i beczy az wkoncu facet ulega .... achhhh te kobiety icon_wink3.gif oj myslisz mnie :)) chyba zalezy na jakiego faceta to działa :P bo mojego nie rusza jak płacze :D traktuje to jak normalny objaw złosci , smutku a nawet jak sugerujesz wymuszeniu czegoś ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aurel Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 a ja piszę. otwieram pusta strone w notatniku i pisze pisze pisze co tylko mi przyjdzie do głowy wszystko przelewam na klawiature ostatnio najczesciej w ten oto sposób bardzo bardzo wrzucam. bluzgam, wyzywam, przeklinam - na wszystkie sposoby jakie znam, najbardziej prymitywnie jak tylko można, bez żadnych uzasadnień, tak po prosu, a co! a potem umieszczam na necie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 a ja piszę. otwieram pusta strone w notatniku i pisze pisze pisze co tylko mi przyjdzie do głowy wszystko przelewam na klawiature ostatnio najczesciej w ten oto sposób bardzo bardzo wrzucam. bluzgam, wyzywam, przeklinam - na wszystkie sposoby jakie znam, najbardziej prymitywnie jak tylko można, bez żadnych uzasadnień, tak po prosu, a co! a potem umieszczam na necie ;) OT MODE ON tjaaaa... prymitywne, racja... OT MODE OFF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aurel Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 (edytowane) ale jak pomaga.. z reszta to prywatne zapiski, które potem widzą może ze dwie osoby, na które akurat raczej nie wrzucam.. i jest to bardziej zapis stanu emocjonalnego niż jakikolwiek przekaz na temat danych osób. treść w takim wypadku jest nieważna, ważne jest by przelać emocje na klawiature. Edytowane 9 Listopada 2005 przez aurel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 jeśli chodzi o odsterowanie to wystarczy robić coś co Ci się podoba i co prawie zawsze Ci wychodzi, oczywiście można pić albo zająć się 'zielarstwem', ale każdy powinien mieć hobby a nie siedzieć 12h przed tv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Ja tam lubię muza na full albo jakaś fajna gierka, żeby wciągła. Odcięcie się od świata to podstawa mojego odstresowania - niezwykle skutecznego zresztą :-D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 pałacyk i ręka ; ] JOKE ;D A tak na serio, to jakiś trance, fajne sety ; ] i dobry zimny browar :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Spacer (z psem). Wedkowanie caly dzien. Zaglowka, plywanie. Basen. Muzyka (klubowa). Dobry film. No i oczywiscie piwo i wypady z przyjaciolmi, imprezy w domu i tak sa najlepsze :wink:, pijemy razem, zaczynamy wszyscy odpadac razem, smiac sie razem, az w koncu rano sie budzimy i sie smiejemy nie widzac z czego, oraz co sie robilo dzien przedtem :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Zimne piwo, glosna muza i szybka gierka (Serious Sam w sam raz :-P ) :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanek1987 Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 Zacytuję tutaj śp. Paktofonikę: "(...) Przyjaciele, holenderskie ziele Głębokie fotele I konsola na czele Z telewizorem o płaskim kineskopie (...)" Ale tak jak już ktoś napisał, wystarczy zrobić coś co się lubi, jednych odstresowuje sex, innych seans z fajną grą :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...