Skocz do zawartości
crusader

Sposoby Na Rela"x" I Odstresowanie

Rekomendowane odpowiedzi

lubie jak moja dziewczyna placze mi w ramionach - niestety ostatnio nie chce plakac :P

Chlast w lewy polik, chlast w prawy i jak zacznie ryczeć to utoniesz :D

Nie no oczywiście świrki ale kobiety mają w sobie coś z tego płakania :) to ich podstęp bo jak cos facet nie chce zrobić to one maślane oczka i beczy az wkoncu facet ulega .... achhhh te kobiety :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kobiety mają w sobie coś z tego płakania icon_smile3.gif to ich podstęp bo jak cos facet nie chce zrobić to one maślane oczka i beczy az wkoncu facet ulega .... achhhh te kobiety icon_wink3.gif

oj myslisz mnie :)) chyba zalezy na jakiego faceta to działa :P bo mojego nie rusza jak płacze :D traktuje to jak normalny objaw złosci , smutku a nawet jak sugerujesz wymuszeniu czegoś ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja piszę.

otwieram pusta strone w notatniku i pisze pisze pisze

co tylko mi przyjdzie do głowy

wszystko przelewam na klawiature

ostatnio najczesciej w ten oto sposób bardzo bardzo wrzucam. bluzgam, wyzywam, przeklinam - na wszystkie sposoby jakie znam, najbardziej prymitywnie jak tylko można, bez żadnych uzasadnień, tak po prosu, a co!

a potem umieszczam na necie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja piszę.

otwieram pusta strone w notatniku i pisze pisze pisze

co tylko mi przyjdzie do głowy

wszystko przelewam na klawiature

ostatnio najczesciej w ten oto sposób bardzo bardzo wrzucam. bluzgam, wyzywam, przeklinam - na wszystkie sposoby jakie znam, najbardziej prymitywnie jak tylko można, bez żadnych uzasadnień, tak po prosu, a co!

a potem umieszczam na necie ;)

OT MODE ON

tjaaaa... prymitywne, racja...

OT MODE OFF

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale jak pomaga..

z reszta to prywatne zapiski, które potem widzą może ze dwie osoby, na które akurat raczej nie wrzucam..

i jest to bardziej zapis stanu emocjonalnego niż jakikolwiek przekaz na temat danych osób. treść w takim wypadku jest nieważna, ważne jest by przelać emocje na klawiature.

Edytowane przez aurel

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeśli chodzi o odsterowanie to wystarczy robić coś co Ci się podoba i co prawie zawsze Ci wychodzi, oczywiście można pić albo zająć się 'zielarstwem', ale każdy powinien mieć hobby a nie siedzieć 12h przed tv

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spacer (z psem). Wedkowanie caly dzien. Zaglowka, plywanie. Basen. Muzyka (klubowa). Dobry film. No i oczywiscie piwo i wypady z przyjaciolmi, imprezy w domu i tak sa najlepsze :wink:, pijemy razem, zaczynamy wszyscy odpadac razem, smiac sie razem, az w koncu rano sie budzimy i sie smiejemy nie widzac z czego, oraz co sie robilo dzien przedtem :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zacytuję tutaj śp. Paktofonikę:

"(...)

Przyjaciele, holenderskie ziele

Głębokie fotele

I konsola na czele

Z telewizorem o płaskim kineskopie

(...)"

Ale tak jak już ktoś napisał, wystarczy zrobić coś co się lubi, jednych odstresowuje sex, innych seans z fajną grą :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi