ArmaGedoN Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Witam, Utworzyłem partycje nowego dysku za pomocą "Zarządzaj" w Windows XP. Jednak nie zgadzają mi sie litery tych partycji. Mam C:, F:, G:, H:, I:, J:, a gdzie D: i E:? Jak włącze zmień literę dysku to mam wybór liter od F: do Z: ale D: i E: nie mam :blink: Ktoś ma jakiś pomysł w związku z tym? Dodam że w starym dysku miałem C:, D:, E:, F: i kiedy go dopne dodatkowo jego partycje zaczynają się od K: itd... Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Może napędy otrzymały te litery? Jak tak to przypisz im coś na chwilę a potem zmien partycjom. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Narzędzia administracyjne->Zarządzanie komputerem->Zarządzanie dyskami - tutaj sam zmieniałem jak mi się podobało razem z literami DVD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...