prezes_19 Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 witam, mam pytanko w biosie pokazuje mi 3 temperatury: power temperature, system temperature, oraz cpu temperature, ostatnia to procesor, a pozostałe ??? gdzie w kompie sa umiesczone czujniki które mierzą pozostałe temperatury ??? HELP ME Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 power - pewnie temperatura mosfetów - stabilizacja napiecia dla procesora system - temperatura paowitrza w odbudowie (nie mylić z temperatura chipsetu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 a o jak płytę chodzi może na jaki procesor ? niektóre płyty maja czujnik na/w chipset wiec nie jest to pewne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes_19 Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 (edytowane) moja pewnie nie ma bo to ecs p4vxasdl2+ :| a procek cel 1.7 Edytowane 8 Listopada 2005 przez prezes_19 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 moja pewnie nie ma bo to ecs p4vxasdl2+ :| a procek cel 1.7 to może być czujnik nie wyprowadzony i pokazuje temp układu multi I/O przynajmniej mniej więcej albo producent gdzieś na płycie go umieścił ale gdzie to juz trzeba być albo konstruktorem płyty albo wróżka jak jest wyskoka to moze byz w okolicach procka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...