Gość Bio Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 i się zgodzę z przedmówcą :] dopóki twórcy na swojej www nie napiszą oficjalnie, że to jest gameplay (zresztą, w tej prezentacji intela ktoś powiedział, że to jest gameplay?) to nie będę w pełni wierzył w to co pokazują... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 3si3 Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 (edytowane) tak tak, to render, żeby pokazać jaki intel jest fajny :lol:nie no sory kucyku ale co to według ciebie było ? :lol: bo imo poprostu filmik a w rzeczywistości to w budzie mogło być cokolwiek co odtworzy ten filmik a nie czterordzeniowy intel, a tak btw to ja nie wiem co wy widzicie w tym filmiku :] np. animacja mordy jest biedna a zajmują się pierdołami typu wolumetryczne światła wszędzie i z wszystkich stron - tak jest poprostu łatwiej :] dowalić swiecidełek i nie narobić się :D a przy okazji przypodobać się producentom sprzętu :D @LPKorn3324 - niepotrzebny sarkazm - drętwa animacja prędzej mnie zniecheca niż brak voulometric lighs czy soft shadows, jak innych - nie wiem 8==c Edytowane 29 Września 2006 przez 3si3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 nie no sory kucyku ale co to według ciebie było ? :lol: bo imo poprostu filmik a w rzeczywistości to w budzie mogło być cokolwiek co odtworzy ten filmik a nie czterordzeniowy intel, a tak btw to ja nie wiem co wy widzicie w tym filmiku :] np. animacja mordy jest biedna a zajmują się pierdołami typu wolumetryczne światła wszędzie i z wszystkich stron - tak jest poprostu łatwiej :] dowalić swiecidełek i nie narobić się :D a przy okazji przypodobać się producentom sprzętu :D dokładnie, ja też bym się skupił na animacji twarzy, którą to widzę z bliska przez jakąś minutę całej gry, podobnie zająłbym się animacją wyginania się podeszwy butów bo to niezwykle ważny dla klimatu i akcji element bo po co komu jakieś tam oświetlenie, szejdery i takei tam [ciach!]ły ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 niestety, Alan Wake został przełożony na 2008 rok :cry: trzeba będzie "trochę" jeszcze poczekać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 (edytowane) to było do przewidzenia :( pamiętacie MAX PAYNE i jego poślizgi :] Remedy na pewno nie pozwoli wydać niedopracowany projekt :) Edytowane 4 Grudnia 2006 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 (edytowane) za dobrze ta gra wygląda żeby wyjść w przyszłym roku!! będę czekał :D gra zapowiada się super tak samo jak max payne na którym się nie zawiodłem!! max peyne 2 jeszcze bardziej ugruntował pozycję remedy :D wiadomo przynajmniej że gra będzie dopracowana. Edytowane 4 Grudnia 2006 przez Nierealny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Melon Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 Max Payne 2 był cudny,miał fajnisty klimacik. W tej grze będzie można jeździć pojazdami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 (edytowane) chyba tak :] widać na kilku screenach alana za kółkiem :D Edytowane 4 Grudnia 2006 przez Nierealny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Melon Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 Ja widziałem tylko skriny z pojazdem w roli głównej,więc pewności nie mam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@F@L Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 Może to i lepiej ale nie ukrywam że jestem zawiedziony. Przynajmniej do tego czasu kupię X360 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość popow Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 ohh bez 4 jajek intela nie ma chyba co startowac do tej gierki http://www.youtube.com/watch?v=piMrNvdwYRU ahh ta intelowska indoktrynacja niezle musieli sypnac kolesiowi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 (edytowane) wyglada ciekawei, tylko ten Alan sie porusza jakby mu ktos kij od szczotki w [gluteus maximus] wsadzil... Edytowane 27 Stycznia 2007 przez Jin* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 Ja tego nie oglądałem ale czy tonie jest przypadkiem tornado na czterech rdzeniach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 Owszem. Jeden fakt mnie zastanawia. Czy XO ma AŻ tyle mocy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 Wez poprawke na propagande, to raz. A dwa, w XO nie siedzi zasobozerna Vista, a i optymalizacja kodu bedzie pewnie lepsza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 Owszem. Jeden fakt mnie zastanawia. Czy XO ma AŻ tyle mocy? grając w nowego Rainbowa też nachodziły Cię takie pytania? :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 Wez poprawke na propagande, to raz. A dwa, w XO nie siedzi zasobozerna Vista, a i optymalizacja kodu bedzie pewnie lepsza. Biore także pod uwage to że duża cześć gier obecnych na rynku zwalnia :lol: Wiec nie wiem co bedzie AW. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jura_22 Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 nie no sory kucyku ale co to według ciebie było ? :lol: bo imo poprostu filmik a w rzeczywistości to w budzie mogło być cokolwiek co odtworzy ten filmik a nie czterordzeniowy intel, a tak btw to ja nie wiem co wy widzicie w tym filmiku :] np. animacja mordy jest biedna a zajmują się pierdołami typu wolumetryczne światła wszędzie i z wszystkich stron - tak jest poprostu łatwiej :] dowalić swiecidełek i nie narobić się :D a przy okazji przypodobać się producentom sprzętu :D @LPKorn3324 - niepotrzebny sarkazm - drętwa animacja prędzej mnie zniecheca niż brak voulometric lighs czy soft shadows, jak innych - nie wiem 8==c btw jednak wyglad twarzy juz na wczesnym filmie wyglada lepiej na wersji pc niz x360.dx 10 daje po sobie poznac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 ta, fajnie, możesz mi pokazać te dwa filmiki skoro porównałeś ich jakość, rozumiem, że są to takie same filmiki z różnych platform tak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jura_22 Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 (edytowane) ta, fajnie, możesz mi pokazać te dwa filmiki skoro porównałeś ich jakość, rozumiem, że są to takie same filmiki z różnych platform tak?tak, jedno z wersji na pc, drugie z x360.ALe musze wpierw poszukac, kiedys zapodalem na boardzie frazpc.pl.Jak znajde dam linka. "No ja tam niewiem ale wersja alan wake na pc wyglada troche lepiej niz na x360 jesli to wersja pc http://www.gry-online.pl/gol_video.asp?ID=3381 w porównaniu do wersji x360 http://www.xboxyde.com/leech_2581_en.html. Zwróćcie uwagę na rysy twarzy głównego bohatera w gdzies w 3/4 filmu." tylko niestety link do wersji pc juz tylko przez sms . gryonline nieste tak ma;) Edytowane 10 Marca 2007 przez jura_22 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 nie załamuj mnie jeszcze bardziej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 Widziałem ten filmiki wcześniej, różnica jeśli jest to minimalna, nie macie się już czym przejmować :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jura_22 Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 nie załamuj mnie jeszcze bardziejznaczy czym ?roznica mala ale jednak jest na korzysc pc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 Wystarczy włączyć AF x16 i różnica będzie jak w TDU :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 A ja się wstawię za tym złym kucykiem. Jura nie wiem czym mogą się różnić modele i tekstury raczej będą te same więc bohater ma te same rysy twarzy. Może inna jakość filmików? Może autosugestia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 Ta gra ma jeszcze tyle czasu do premiery wiec ja na serio tych wszystkich filmikow bym nie bral. Poza tym nie macie sie o co klocic? Co jest z wami ludzie, przechwalac sie gdzie rysy twarzy sa lepsze a gdzie nie...oO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jura_22 Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 Ta gra ma jeszcze tyle czasu do premiery wiec ja na serio tych wszystkich filmikow bym nie bral. Poza tym nie macie sie o co klocic? Co jest z wami ludzie, przechwalac sie gdzie rysy twarzy sa lepsze a gdzie nie...oO ja sie nie kloce tylko wnioskuje ze lepiej wygaldac bedzie na pc. ps. piaskoon ? ten sam co z fraza ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 ja sie nie kloce tylko wnioskuje ze lepiej wygaldac bedzie na pc. ps. piaskoon ? ten sam co z fraza ? Jak lubisz wróżyć to otwórz namiot i bierz za to pięć dych ja radzę zachować zdrowy rozsądek i zobaczyć jak to wyjdzie w praniu :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jura_22 Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 .. mam nadzieję że przed DNF...:| żeby się nie skończyło jak z Maxem...(zaczęli go w 1996roku tworzyć - wydali w 2001)...:| ale myślę że będą się sprężać, żeby pokazać grę zaraz po premierze xpudła360... Skad masz niby to info ze zaczeli gre robic w 1996 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piet Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 pierwsze doniesienia ochy i achy w Secret Service pokazaly sie juz w 1996 roku. Polecam starenki benchmark final reality, ktory ukazal sie na poczatku 1997, w przelocie nad mistem doskonale widac znajomego Maxa:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...