Caleb Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Dla mnie bomba: Alan Wake PC - Cenega wyda grę w dwóch atrakcyjnych wersjach | PurePC.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpectatorX Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Więcej niż bomba! Chciałbym by wszystkie gry były w takiej lub podobnej cenie w dniu premiery... Nawet wiedźmak 2 był droższy w dniu premiery xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Na muve.pl jeszcze taniej Wyniki wyszukiwania frazy alan wake - sklep Muve.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2012 (edytowane) W Amazonie 22 funty jak ktoś woli angielskie wydania. No i już dostępne. Na Muve zwykłą edycję można wziąć ze zniżką 40% jak ktoś ma punkty w Kompanii Graczy, więc jest to bardzo opłacalne. Edytowane 4 Kwietnia 2012 przez Harry Lloyd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr.elich Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2012 Koleżanki i koledzy szybkie pytanie, w zasadzie 2: Czy są jakieś bonusy za przejście gry na wyższych poziomach trudności?zacząłęm na normal i jestem w 2 chapterze, także nie byłoby problemem rozpoczęcie od nowa na tym etapie, a na przechodzenie 2x nie mogę sobie pozwolić. Co w finalnym rozrachunku daje zebranie wszystkich stron manuskryptu? Na normal nie jest to możliwe.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2012 Trzeba przejść na Normal/Hard żeby odblokować Nightmare, a niektóre manuskrypty są tylko na tym najtwyższym poziomie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr.elich Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2012 To wiem. A czy coś wynika z zebrania ich wszystkich? Np inne zakończenie? boję się zaglądać do solucji żeby nie zepsuć sobie fabuły.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2012 O innym zakończeniu nic nie słyszałem w tym przypadku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 Polska premiera Alan Wake PC - Piękne wydanie w niskiej cenie | PurePC.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 W końcu kupiłem, ale instalacja mnie rozwaliła, ponad pół godziny a instalator się męczył i obciążał jeden rdzeń na 100% ... :blink: , no ale już koniec i zaraz sprawdzę co oferuje gra :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mortex Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2012 Alan za 5.75£. Wersja Steamworksowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2012 Wziąłem Alan Wake's American Nightmare za 3,49€ (-75% jeszcze niecałe 3 godziny). Teraz wszyscy chcą grać w piracką wersję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpawelm Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2012 Jest możliwosć jakoś "zoptymalizować" gre zeby działała na ciut słabszym sprzecie - na low - smiga ale dosłownie o kilka klatek za mało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2012 Wziąłem Alan Wake's American Nightmare za 3,49€ (-75% jeszcze niecałe 3 godziny). Teraz wszyscy chcą grać w piracką wersję American ma swietny sountrack. co do samej gry ... trzeba zagrac zeby sie przekonac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2012 (edytowane) Angielski zwrot spin-off określa nowy produkt, powstały na fali popularności bohaterów lub wydarzeń z tytułów oryginalnych, najczęściej jednak odwołujący się do wątków pobocznych w nich przedstawionych. Najłatwiej zobrazować to posługując się filmami, książkami, komiksami tudzież grami komputerowymi, a zaistniałe okoliczności wskazują bezpośrednio na wybór ostatniej z przytoczonych kategorii. Okazja jest o tyle stosowna, że Alan Wake's American Nightmare, to właśnie spin-off głośnego Alan Wake, którego recenzję opublikowaliśmy w lutym bieżącego roku (LINK). Twórcy postanowili delikatnie przerobić konwencję i spłodzili grę, inspirowaną jednym z wątków występujących w pierwowzorze, bardzo zresztą istotnym dla atmosfery Alan Wake. Szykuje się zatem klimatyczna przygoda z mnóstwem akcji, zaś smaczku zabawie dodaje fakt, iż polski dystrybutor (Cenega) wycenił Alan Wake's American Nightmare na jedyne 29,99 złotych. Tytuł zadebiutuje na półkach rodzimych sklepów dopiero w sierpniu, ale recenzję na PurePC przeczytacie już dzisiaj... Recenzja Alan Wake's American Nightmare PC - Koszmar powraca Edytowane 19 Lipca 2012 przez Caleb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darch Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2012 Da się pograć w allana na padzie innym niż od xboxa ?,Posiadam pada od ps2 + przejsciówka.Lubiłem zawsze takie "konsolówki przygodówki " przy tym dobra cena Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...