Gość Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Co do emulacji XBOXa na Vistcie to znalazlem tylko, zeAle chodzi o emulka xboxa a nie xboxa 360 :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Problemem moze byc to ze nie kazdy gracz posiada karte fizyki i SLI zeby te gry dzialaly zadowalajaco.. zobaczcie sobie statystki ze steama jakie maja komputery ludzie na swiecie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 E3: Alan Wake wyłącznie na Xbox 360 i Vistę Microsoft oficjalnie potwierdził wydanie psychologicznego thrillera Alan Wake ekskluzywnie na dwie platformy – Xbox’a 360 oraz Windows Vista. Twór studia Remedy pozwoli graczom wcielić się w tytułową postać, jaką jest znany autor książek powracający do małego miasteczka w poszukiwaniu wyjaśnienia tajemniczego zniknięcia jego narzeczonej. Tytuł prócz wciągającej i przerażającej fabuły ma przyciągać swoją oprawą wizualną, która stoi na bardzo wysokim poziomie. Nie ma już KOMPUTER PC, teraz panuje nowa platforma :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 Sa jeszcze gry platformowki :lol: Dwa nowe screeny: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Mam nadzieje,ze to bedzie na peceta :D Patrzac na screeny sa naprawde fajne,ale uwazam,ze dzisiejsze pecety z palcem poradza sobie z taka grafika Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emte Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Mam nadzieje,ze to bedzie na peceta :D PC (Vista exclusive) i X360 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Na platforme vista :lol: ;]]]]]] Ta firma chyba Maxa Payne'a zrobila co nie? Fajne tytuly swoich gier maja ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:RoGeR:. Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Ta firma chyba Maxa Payne'a zrobila co nie? Fajne tytuly swoich gier maja ;] Tak, to ta sama firma, to firma ktora rowniez robila Final Reality (taki pierwowzor 3DMarka). :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amun Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 prezentacja gry na 4 rdzeniowym intelu http://www.xboxyde.com/stream_3094_en.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasy Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 NIE OGARNIAM TEGO FILMU :lol2: nawet jezeli jest to render to jest to KAWAL dobrej roboty, ale raczej jest to gameplay wiec... JEST PIEKNIE :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 No raczej tak... ale glownie sama prezentacja polegala na mowieniu jaki to kilku rdzeniowy procek (intela) jest fajny i ze zwykle 1 rdzeniowe wymiekaja przy nim... a o samej grze dowiedizelismy sie bardzo malo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@F@L Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 To nie jest raczej gameplay z gry tylko przygotowana prezentacja. Do tego bardzo sztuczne sterowanie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 więc obejrzałem i... nie wiem co powiedzieć poza tym, że nieco niska jakość tego filmu :P Ale na poważnie to prezentacja ta zrobiła na mnie nie mniejsze wrażenie niż Crysis naprawdę wygląda to wspaniale, te tornado ehh pięknie to wygląda ale mnie akurat fizyka nie kręci (btw ciekawe co na to fajni ludzie z ageią za 1k zł :P) najważniejszy jest tutaj klimat i pomimo, iż zaledwie strzępek rozgrywki pokazano tutaj to rokuje to na przyszłość wyśmienicie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 (edytowane) nowy filmik szkoda, że w takiej kiepskiej jakości :( http://media6.xboxyde.com/9eea3afac0282478...nwake_intel.avi Edytowane 27 Września 2006 przez Nierealny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 O w morde :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 3si3 Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 tak tak bez 4 rdzeniowego conroła na 3,7 Ghz nie ruszy tak ze nie zobaczysz tornada bez wypasionego spsientu :mrgreen: zbieraj kaske na nowy hicior i spsient :] - tyle sie dowiedziałem z tej prezentacji :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 fajnych ludzi od photoshopa mają :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 fajnych ludzi od photoshopa mają :] widziałeś filmik?? screeny pochodzą z tego właśnie filmiku :] gra wychodzi również na XBOXA360. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 (edytowane) fajnych ludzi od photoshopa mają :] :lol2: widziałeś poprzednie dzieła Remedy ?? Ci ludzie są Bogami w tym co robią :D Alan Wake tak jak Max Payne(swego czasu) wygląda obłędnie :) Edytowane 28 Września 2006 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 Idę zmienić majtki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 (edytowane) screeny wbijaja w glebe nic tylko zdejmować czape z proca i doklejać kropelką ze 3 bonusowe rdzenie ;-) p.s. gdzie ten cut-filmik???? :angry: Edytowane 28 Września 2006 przez Racuch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 Ładna masakra :) I gdzie tu w Polsce pracować w takim studio z takimi technologiami :[. Uśmiałem się z : "Overclocking is allowed here" ;]]]]]]]]]. Jeden z cpu quad'a tam mówi koleś że całą scene przygotowuje w backgroundzie następną, żeby grafa mogła sobie szybciej wyrenderować :]. Czapki z głów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasy Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 o [ciach!]a! ps. czy to znaczy ze quad cpu jest juz gotowy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 o [ciach!]a! ps. czy to znaczy ze quad cpu jest juz gotowy? Przespales ostatnie 3 miesiace? :lol: Odp brzmi TAK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 filmik widziałem... to nie był gameplay... przygotowana scenka... tak żeby potem były ochy i achy... dopóki nie zobaczę filmu z prawdziwego gameplaya full wersji to w pełni wierzyć nie będę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@F@L Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 Wiecie co ? Mam już troche kasy i nie zamierzam jej pakować w kompa. Zbieram na X360. GTA IV, Alan Wake, Assains Creed, następny POP to są gry na które warto kupić tą konsolke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 filmik widziałem... to nie był gameplay... przygotowana scenka... tak żeby potem były ochy i achy... dopóki nie zobaczę filmu z prawdziwego gameplaya full wersji to w pełni wierzyć nie będę... hmm http://www.youtube.com/watch?v=9OF9qoWKNbA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 filmik widziałem... to nie był gameplay... przygotowana scenka... tak żeby potem były ochy i achy... dopóki nie zobaczę filmu z prawdziwego gameplaya full wersji to w pełni wierzyć nie będę...tak tak, to render, żeby pokazać jaki intel jest fajny :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 Nie wiem już co mam myśleć. Z jednej strony można by powiedzieć, że to bełkot marketingowy (o tych 4 rdzeniach i że nie da się tego zrobić na jednym...no pewnie na jednym to i nie ale np. na dwóch?). Z innej strony gra robiona jest na X360 również a on ma 3 rdzenie więc teoretycznie (i pewnie praktycznie) poradzi sobie z tym z palcem w nosie. Ciekawe czy pomiędzy wersją PC a X360 będą jakieś znaczące różnice np. w grafie. Ogólnie to jestem pod OGROMNYM wrażeniem. Ale i tak mam wrażenie że programiści przywiązują za małą wagę do optymalizowania kodu. Po co się męczyć? Przecież Intel (czy AMD) wypuści swojego 4 rdzeniowego potwora i nagle wszytko da się zrobić (do następnej gry, która pewnie będzie wymagała 8 rdzeni :lol:...just kidding ;)...do czasu ). Identycznie z kartami graficznym...Zaczyna mnie to irytować. Może dlatego że na super hiper kompa mnie nie stać i pewnie nigdy nie będzie mnie stać ale też nie wierzę żeby osoby które są w stanie sobie pozwolić na częste upgrade'y nie widziały że naszych pieniedzy po prostu się nie szanuje....Ale mniejsza z tym. Tak czy inaczej robi wrażenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 moze mi ktos wytlumaczyc co to jest niby za "gameplay" na filmiku ktory podal Nierealny ?? przeciez to wystko co tam pokazali mogli wyrenderowac wczesniej, wziac jakiegos gostka z ulicy, dac mu pada do reki i niech udaje na scenie ze cos tam rusza padem. przeciez gra nie umozliwi "przewijania" czasu co widzielismy na filmiku, troche to przykombinowane, a ramu chyba musieli miec ze 4gb zeby przy takich polaciach terenu nic nie chaczylo (biorac pod uwage jakos i roznorodnosc tekstur). na razie w to nie wierze. bedzie sie zblizala premiera to powymyslaja bajki ze dla dobra klientow musieli powycinac "pare efektow" bo za duze wymagania i taki tam belkot...i dostaniemy jak zwykle gierke z przecietna grafika i z malym pokryciem wczesniejszych slow na temat gry ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...