Michnik Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Otóż czy His X800GTO DDR3 256MB czy Powercolor X800GTO DDR3 256MB? Pomóżcie szybko bo mam 30minut na wybór!!! PLease!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaffar Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 HIS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flash Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Czas minął... daj znać co wybrałeś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulleto Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 (edytowane) Kaffar skoro juz mamy wiecej czasu :) to jakbys uzasadnil wybor HIS ? Edytowane 8 Listopada 2005 przez Bulleto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Kaffar skoro juz mamy wiecej czasu :) to jakbys uzasadnil wybor HIS ?Może ja odpowiem, HIS jest lepszy/wydajniejszy/stabilnijszy niż PowerColor, wg mnie PowerColor to takie noname. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulleto Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 (edytowane) Jak dla mnie pieknie :) .. A jak zcharakteryzowac saphire wzgledem his ? Znalazlem jeszcze,POST w ktorym wspominaja o COnnect3d X800GTO znalezlem w sieci i kosztuje on 730 zyka .. w porownaniu z cenami Saphire i His ktore przekraczaja 800 to fajna propozycja. Tylko ja nic nie wiem o COnnect3d niemiecka firma chyba ale w zyciu nie slyszalem zeby ktos mial cos co nazywa sie COnnect3d Pytam bo zastanawiam sie nad grafa jednego z tych producentow.. saphir , his Edytowane 8 Listopada 2005 przez Bulleto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...