Jacka Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 (edytowane) Witam! Zamierzam zakupić sobie nowe głośniki i zastanawiam się czy kupić sobie jakieś fajne 2.1 czy moze 5.1. Glosnikow uzywam glownie do grania i muzyki. Z 2.1 mi się Logitechy Z-3. Jesli ktos takowe posiada prosze o ocene. Z 5.1 myslalem o logitech x-530 lub o jakichs creative. Glowna wada x-530 wg mnie jest pokretlo do glosnosci na jednym z glosnikow. Kolejna sprawa - czy do 2.1 oplaca mi sie kupowac nowa karte dziekowa (mam creative sound blaster pci 128 [;). Myslalem o Audigy 2 Czekam na Wasze refleksje :D Edytowane 9 Listopada 2005 przez neonone1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Witam! Zamierzam zakupić sobie nowe głośniki i zastanawiam się czy kupić sobie jakieś fajne 2.1 czy moze 5.1. Glosnikow uzywam glownie do grania i muzyki. Z 2.1 mi się Logitechy Z-3. Jesli ktos takowe posiada prosze o ocene. Z 5.1 myslalem o logitech x-530 lub o jakichs creative. Glowna wada x-530 wg mnie jest pokretlo do glosnosci na jednym z glosnikow. Kolejna sprawa - czy do 2.1 oplaca mi sie kupowac nowa karte dziekowa (mam creative sound blaster pci 128 [;). Myslalem o Audigy 2: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=71045178. Czekam na Wasze refleksje :D Temat o głośnikach masz pod linkiem a jesli chodzi o kartę dźwiękową to z pewnością Audigy2 będzie dobry do każdej konfiguracji głośników. Jeżeli interesują ciebie bajery w grach jak np. EAX HD to jak najbardziej powinieneś zmienić kartę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Thx za link, poczytalem i chyba wezme z-3 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...