Skocz do zawartości
Jacka

Nowe Glosniki

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Zamierzam zakupić sobie nowe głośniki i zastanawiam się czy kupić sobie jakieś fajne 2.1 czy moze 5.1. Glosnikow uzywam glownie do grania i muzyki.

Z 2.1 mi się Logitechy Z-3. Jesli ktos takowe posiada prosze o ocene.

Z 5.1 myslalem o logitech x-530 lub o jakichs creative. Glowna wada x-530 wg mnie jest pokretlo do glosnosci na jednym z glosnikow.

Kolejna sprawa - czy do 2.1 oplaca mi sie kupowac nowa karte dziekowa (mam creative sound blaster pci 128 [;). Myslalem o Audigy 2

Czekam na Wasze refleksje :D

Edytowane przez neonone1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!

Zamierzam zakupić sobie nowe głośniki i zastanawiam się czy kupić sobie jakieś fajne 2.1 czy moze 5.1. Glosnikow uzywam glownie do grania i muzyki.

Z 2.1 mi się Logitechy Z-3. Jesli ktos takowe posiada prosze o ocene.

Z 5.1 myslalem o logitech x-530 lub o jakichs creative. Glowna wada x-530 wg mnie jest pokretlo do glosnosci na jednym z glosnikow.

Kolejna sprawa - czy do 2.1 oplaca mi sie kupowac nowa karte dziekowa (mam creative sound blaster pci 128 [;). Myslalem o Audigy 2: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=71045178.

Czekam na Wasze refleksje :D

Temat o głośnikach masz pod linkiem a jesli chodzi o kartę dźwiękową to z pewnością Audigy2 będzie dobry do każdej konfiguracji głośników. Jeżeli interesują ciebie bajery w grach jak np. EAX HD to jak najbardziej powinieneś zmienić kartę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi